.
🔴 چرا قطع شیر شب مهمه؟

🔹️خودت نیاز به خواب و استراحت بیشتری در شب داری
🔹️خواب کودک داره به شیر وابسته میشه
🔹️باید مراقب سلامت دندون کودکت باشی
🔹️غذای کمکی شروع شده و میدونی کودک شب گرسنه نیست

🔺️کی شروع نکنیم؟
موقع مسافرت یا دندون درآوردن یا کودکی که کمبود وزن داره این کار رو شروع نکنید.

🔺️کی شروع کنیم؟
شرایط کودک مهم‌ترین مساله برای این‌کار هستش! ولی عموما میشه از ۶ ماهگی این کار رو شروع کرد. مهم‌ترین نکته صبوری، آمادگی روحی مادر و پدر و به تدریج جلو بردن این فرآینده.

🔺️روند از شیر گرفتن:

قبل خواب کودک رو سیر کنید. بعد برنامه شیر شب کودک رو در بیارید. مثلا کودک ۲ و ۴ بامداد به مدت ۱۰ دقیقه شیر مادر یا ۱۲۰ سی‌سی شیر خشک می‌خوره. زمان یا حجم یکی از وعده‌ها رو به تدریج کم کنید تا کم‌کم حذف بشه و بعد سراغ وعده بعد برید‌.

اگه کودک شب ۶ تا ۸ ساعت بدون شیر خوابید، تبریک میگم! عملیات از شیر شب گرفتن موفقیت‌آمیز بوده😍
#شیر_شب #قطع_شیرشب

┄┅┅┅~ 🍓 ~┅┅┅┄

۵ پاسخ

اگه مفید بود برات لایک کن

دختر من کنار خودم میخوابه هنوز دندون در نیاورده ولی شیر شب میخوره اصلا نمیفهمم چه ساعت هایی چون کنار خودمه راحت میخوره چه پیشنهادی دارین؟

میخابه ولی من دلم نمیاد

وقتی ساعت ۹ شب تا ۹ فردا صبح میخوابه چی ؟۱

دخترم داره همه ی دندونارو با هم در میاره تا الان ۵ تاش نیش زده بقیه هم ورم کرده
وزنشم کمه 😔😔 ای خدا شیر درست حسابی نمیخوره
غذا کمکی هم اصلا همکاری نمیکنه

سوال های مرتبط

مامان ملورین مامان ملورین ۷ ماهگی
✅ گرفتن کودک از شیر شب

💡 وقتی کودک به شش‌ماهگی می‌رسه می‌تونه در طول شب چیزی نخوره و بهترین زمان برای گرفتن کودک از شیر شبه. محدودهٔ سنی‌ برای این کار در هر کودک متفاوته و مادر بهتر می‌تونه تصمیم بگیره کی کودک رو از شیر شب بگیره.

✅ نکاتی برای گرفتن کودک از شیر شب

⭐️تغذیهٔ قبل از خواب رو فراموش نکنیم
مطمئن بشیم که کودک قبل از خواب سیر شده باشه و وقتی داره می‌خوابه گرسنه نیست.

⭐️ برای شیر دادن در شب عجله نکنیم
گاهی بچه‌ها نیمه‌شب از خواب بیدار می‌شن، اما این به این معنا نیست که شیر می‌خوان. بنابراین، عجله نکنیم و بهش اجازه بدیم تا مقصودش رو بفهمیم.

⭐️ برنامهٔ منظم داشته باشیم
اگر قصد از شیر گرفتن داریم، با برنامه پیش بریم. نمی‌تونیم یه شب بهش شیر بدیم و یه شب شیر ندیم.

⭐️ اگه ضروریه، بهش شیر بدیم
گاهی ممکنه کودک نیمه‌شب واقعاً گرسنه باشه و لازمه بهش شیر بدیم. اما این کار رو به شیوهٔ جدیدی انجام بدیم. یعنی چراغ‌ها رو روشن نکنیم و باهاش حرف نزنیم.

⭐️ عوامل ناراحت‌کننده رو از بین ببریم
گرفتن از #شیر_شب در بعضی زمان‌ها دشوارتره، مثلاً وقتی دندون‌هاش دارن درمیان یا وقتی کودک بیماره، رفلاکس داره و… بهتره صبر کنیم در شرایط عادی این کار رو انجام بدیم.
#قطع_شیرشب

┏━━━━━⃝🌈⭐️
┊    🤱🏻 
╰┈─➤⊱👼🏻•❁•─🍼 ─•❁•⊰
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم
مامان کمند مامان کمند ۱۲ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.