خانما کسی درباره ایمپلنت بازو شنیده
کسی انجام داده میدونین کجا انجام میدن؟
حالا چی هست پایین توضیح میدم 👇🏻👇🏻
ایمپلنت ضد بارداری زیر پوست بازو قرار گرفته و هورمون پروژسترون ترشح می‌کند. این میله ضدبارداری ۳ سال دوام داشته و بعد از ۳ سال باید آن را تعویض کرد. در ماه‌های اول ممکن است باعث درد شکم و کمر شود.
ایمپلنت ضد بارداری یا Birth control implant یکی از راه های پیشگیری از بارداری است. در این روش میله‌ای کوچک و منعطف در اندازه چوب کبریت زیر پوست بازو قرار می‌گیرد. این میله دوز کم و ثابتی از هورمون پروژسترون را تولید کرده و از این طریق جلوی لقاح اسپرم و تخمک را می‌گیرد. هورمون پروژسترونی که از این میله ترشح می‌شود، اتونوژسترل است.

اگر به دنبال گزینه‌ای طولانی‌مدت هستید و نمی‌خواهید برای پیشگیری از بارداری روزانه اقدامی کنید، ایمپلنت ضدبارداری می‌تواند برای شما انتخاب خوبی باشد. متخصص زنان ایمپلنت را در بازوی شما قرار داده و پس از اتمام دوره به‌راحتی آن را خارج می‌کند.
کسی اطلاع داره کسی انجام داده ؟
من میخام اگه پیدا کردم جایی رو برم انجام بدم

تصویر
۴ پاسخ

بیخیال بابا اینهمه روش های دیگه
چرا انقد سخت بگیریم به خودمون

قربونت خصوصی بهت پیام دادم لطف میکنی بخونیش♥️

عزیزم هزینش چیقده و چیجوریه کارش سخت که نیست

چ جالب اولین باره شنیدم

سوال های مرتبط

مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
بهترین راهکار برای درمان لثه چیست؟
اگر نوزاد شما در حال حاضر دچار درد و ناراحتی ناشی از دندان درآوردن شده است به شما توصیه می کنیم که، این نکات ساده را در نظر بگیرید:

لثه کودکتان را بمالید
برای این کار از یک انگشت تمیز یا پد پانسمان مرطوب برای مالیدن لثه نوزادتان استفاده کنید. فشار دادن لثه هم می‌تواند ناراحتی نوزادتان را تا حدی کاهش دهد.

لثه دردناک کودکتان را سرد نگه دارید
یک حوله کوچک، قاشق سرد و یا حلقه دندانی سرد، می‌تواند تا حد زیادی درد لثه کودک را تسکین دهد. با این حال توصیه می‌کنیم که به نوزاد، حلقه دندانی یخ زده ندهید. یک حوله کوچک را در آب بشویید، آن را بچلانید و سپس حداقل برای یک ساعت آن را فریز کنید، پس از خروج از فریزر، اجازه دهید نوزاد کمی آن را بجود و با این روش درد خود را تسکین دهددادن میوه یا سبزیجات منجمد
میوه و سبزیجات را خورد کنید و آن‌ها را برای نوزادان در یک پارچه توری یا سیلیکون بگذارید و حداقل یک ساعت آن را فریز کنید. برای کودکان بزرگتر، یک موز را در فریزر بگذارید و از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه برای کودک خود استفاده کنید. این کار یکی از بهترین راه های درمان طبیعی برای تسکین درد لثه کودکان نیز می باشد
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
چگونه به چهار دست و پا رفتن نوزاد کمک کنیم
تمرین‌هایی برای چهار دست و پا رفتن نوزاد وجود دارد که می‌تواند روند آن را تسریع کند:

زمان شکم: به کودک خود کمک کنید روی شکمش قرار بگیرد تا بتواند تعادلش را در این حال حفظ کند و کم کم خودش را چهار دست و پا بالا بیاورد. زمان شکم به او کمک می کند تا در پشت، گردن و بازوهایش، قدرت کافی برای انجام حرکت را ایجاد کند.
به کودک خود در نشستن کمک کنید: در ابتدا نشستن همراه با کمک، و سپس بدون کمک در زمانی که او آماده است، به آنها کمک می‌کند تا عضلات شکم و پشت خود را برای چهار دست و پا رفتن قوی کنند. در واقع، نوزادان اغلب چهار دست و پا رفتن را بعد از نشستن کشف می‌کنند: یک روز ممکن است بعد از نشستن خم شود و متوجه شود که می‌تواند بدنش را روی دست‌ها و بازوهایش نگه دارد. از آنجا به بعد، اوممکن است سعی کند به جلو و عقب تکان بخورد، یا حتی خود را در حالت ثابت نگه دارد. با این حال بیش از موعد او را وادار به انجام این کار نکنید زیرا به عوارض زود نشاندن نوزاد دچار می‌شوید.
طعمه گذاشتن. یکی دیگر از انواع کارها برای کمک به چهار دست و پا رفتن نوزاد، استفاده از طعمه است! شما می‌توانید برای تشویق انواعی از اسباب بازی‌های وسوسه برانگیز، انواع عروسک نوزاد یا مواد خوراکی را کمی دورتر از او قرار دهید تا برای بدست آوردنشان تلاش کند. از این روش به عنوان یک روش کاردرمانی برای چهار دست و پا رفتن نوزاد استفاده می‌کنند
مامان آدرین مامان آدرین ۸ ماهگی
اموزش نشستن به کوچولوهاتون:
برای کمک به نوزاد در یادگیری نشستن، میتوانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

1. **تقویت عضلات گردن و سر**:
- از حدود ۲ تا ۴ ماهگی، زمانی که نوزاد روی شکم قرار میگیرد (tummy time)، او را تشویق کنید تا سرش را بلند کند. این کار به تقویت عضلات گردن و شانه کمک میکند.

2. **حمایت از نشستن**:
- از حدود ۴ تا ۶ ماهگی، نوزاد را با استفاده از بالش یا دستان خود به حالت نشسته نگه دارید. این کار به او کمک میکند تا تعادل خود را در حالت نشسته پیدا کند.

3. **استفاده از اسباببازی**:
- اسباببازیهایی را در مقابل نوزاد قرار دهید تا او را تشویق کنید به جلو خم شود و تعادل خود را حفظ کند. این کار به تقویت عضلات مرکزی بدن کمک میکند.

4. **تمرین تعادل**:
- نوزاد را روی زمین بنشانید و به آرامی او را از پهلو به پهلو تکان دهید تا تعادلش را بهبود بخشد. مراقب باشید تا به او آسیبی نرسد.

5. **تشویق به نشستن مستقل**:
- از حدود ۶ تا ۸ ماهگی، نوزاد را روی زمین بنشانید و اجازه دهید خودش تلاش کند تا تعادلش را حفظ کند. در ابتدا ممکن است به جلو یا پهلو بیفتد، اما با تمرین بهتر میشود.

6. **ایجاد محیط امن**:
- مطمئن شوید محیط اطراف نوزاد نرم و ایمن است تا در صورت افتادن آسیبی نبیند. از بالش یا تشکهای نرم استفاده کنید.

7. **صبر و تشویق**:
- هر نوزاد با سرعت خودش رشد میکند، بنابراین صبور باشید و او را با تشویق و لبخند حمایت کنید.

با انجام این مراحل به تدریج نوزاد شما یاد میگیرد چگونه به تنهایی بنشیند
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
#بارداری_تا_زایمان🦩🌿*-*
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•. ✿
#خواص_انجیر_در_بارداری
🤰🤱🤰🤱🤰🤰

به طور کلی از نظر مواد معدنی، انجیر بسیار غنی است. کلسیم، پتاسیم، آهن و روی، در انجیر بیش از هر میوه دیگر یافت می شود.
میزان این ریزمغذی ها به قدری زیاد است که گاهی انجیر را با شیر مادر مقایسه کرده اند.

انجیر حاوی مقدار زیادی فیبر است که می تواند از یبوست بارداری پیشگیری نماید.

انجیر سرشار از ویتامین ب 6 است که مدتهاست می دانیم در پیشگیری از تهوع بارداری مفید است.

انجیر حاوی آنزیم های پروتئولیتیکی است که هضم غذاها را ساده کرده و از مشکلات گوارشی در حاملگی پیشگیری می کند.

خصلت قلیایی زیاد انجیر، می تواند جلوی هوس و ویارهای بی مورد زنان حامله را گرفته و مانع اختلال در رژیم غذایی بهینه زن باردار شود.

همچنین سازمان های معتبر غذایی، هیچ احتیاطی را برای مصرف متعادل انجیر در دوران بارداری توصیه نکرده اند.

⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مامان آیهان جون مامان آیهان جون ۹ ماهگی
چرا در دوران بارداری بیشتر عرق میکنیم؟؟؟؟
در واقع بدن شما گرمای بدن دو نفر را باید دفع کند به همین خاطر بیشتر عرق میکنید که کاملا طبیعیست.
🛀🛀🛀🛀🛀🫄🫄🫄🫄🧑‍🍼🧑‍🍼🧑‍🍼🤱🤱🤱

چرا در طول بارداری احساس داغی و گرما میکنید بدن حرارت‌ را از طریق مویرگ های نزدیک پوست به پوست منتقل میکند تا از طریق عمل تبخیر و تعریق گرما بدن دفع شود از آنجایی که بدلیل افزایش حجم خون کار غدد عرق ریز سخت میشود و بدرستی نمیتوانند کار خود را انجام دهند گرما به سطح پوست منتقل میشود و احساس داغی و گرمای شدید میکنید.
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

❇️استفاده از ضد عرق ها و دئودورانت ها در بارداری و شیردهی ممنوع
#مصرف_دئودورانت_بارداری
#مصرف_دئودورانت_شیردهی

استفاده از محصولات ضد عرق بخصوص انواع از آنها که ادعا میکنند ماندگاری بالایی دارند حاوی مقادیر بالای آلومینیوم هستند عنصر آلومینیوم در زنان باردار از طریق جفت به جنین منتقل شده سبب آسیب مغزی جنین می‌شود. در مادران شیرده نیز در شیرمادر ترشح شده و سبب آسیب مغزی و کم خونی در نوزاد میشود
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
برای پیشگیری از عفونت‌های زنان، می‌توان نکات و راهکارهای زیر را رعایت کنید👇🏻👇🏻👇🏻

1. رعایت بهداشت شخصی
- شستشوی منظم: ناحیه تناسلی را روزانه با آب خالی بشویید.
- خشک نگه‌داشتن ناحیه: پس از شستشو، ناحیه تناسلی را به خوبی خشک کنید تا رطوبت باقی نماند.

2. انتخاب لباس مناسب
- استفاده از لباس زیر نخی: لباس‌های زیر نخی اجازه می‌دهند که هوا به خوبی در ناحیه تناسلی جریان یابد و رطوبت را کاهش می‌دهند.
- اجتناب از لباس‌های تنگ:لباس‌های تنگ می‌توانند باعث ایجاد رطوبت و گرما شوند که محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها فراهم می‌کند.

3. تغذیه سالم
- مصرف پروبیوتیک‌ها: غذاهایی مانند ماست که حاوی پروبیوتیک هستند می‌توانند به حفظ تعادل باکتری‌های مفید در بدن کمک کنند.
4- آب کافی: نوشیدن آب به میزان کافی به حفظ سلامت کلی بدن و سیستم ایمنی کمک می‌کند.

5. مشاوره پزشکی
- معاینات منظم: به طور منظم به ماما مراجعه کنید و معاینات لازم را انجام دهید تا از سلامت خود مطمئن شوید.

- آگاهی از علائم:** در صورت مشاهده هرگونه تغییر غیرعادی در ترشحات، خارش، سوزش یا درد، به ماما مراجعه کنید.

6. اجتناب از محصولات شیمیایی
- عدم استفاده از دوش واژینال: دوش واژینال می‌تواند تعادل طبیعی باکتری‌ها را مختل کند و خطر عفونت را افزایش دهد.

7-اجتناب از محصولات معطر:** از استفاده از محصولات معطر در ناحیه تناسلی خودداری کنید.
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
پوره سیب زمینی برای نوزاد 6 ماهه
پوره سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین انواع پوره برای کودک 6 ماهه است. این پوره ممکن است مانند خیلی از پوره‌ها برای کودک حساسیت زا باشد. به همین دلیل بهتر است تا سه روز به اندازه یک قاشق چای خوری از این پوره را به کودک بدهید. در طی این سه روز، علائم حساسیت پوستی، یا استفراغ و اسهال نباید در نوزاد مشاهده گردد.

موارد زیر از جمله خواص پوره سیب‌زمینی برای کودک محسوب می‌شود:

بهبود دستگاه گوارش
حفاظت از کبد
خواص ضد ویروسی
حفاظت از پوست
ایجاد انرژی لازم برای فعالیت کودک
یک عدد متوسط سیب زمینی شیرین، ۵ قاشق غذاخوری آب و دو قاشق مرباخوری روغن زیتون (کره یا روغن مایع هم می‌تواند جایگزین باشد.) مواد لازم برای تهیه این پوره محسوب می‌شود.

سیب زمینی‌های شسته شده را روی حرارت ملایم آب‌پز کنید. سپس پوست سیب زمینی‌ را قبل از سرد شدن جدا و رنده کنید تا کاملا نرم و لطیف شود. بعد از آن روغن زیتون یا کره یا روغن مایع اضافه کنید. در آخر مواد تهیه شده را با هم میکس کنید تا یکدست شود و شیر را هم اضافه کنید. برای میکس پوره سیب‌زمینی می‌توانید از غذاساز کودک استفاده کنید. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را بابد حتما به صورت گرم برای کودک خود سرو کنید.
مامان مهراد مامان مهراد ۱۰ ماهگی
در حقیقت، گردن مرغ، مانند سایر بخش های مرغ، غنی از پروتئین ها و ویتامین های گروه B است که برای رشد و توسعه کودکان ضروری است. با این حال، زمانی که به کودکان غذا داده می شود، لازم است که به صفره های نامرئی، استخوان های کوچک و چربی بیش از حد دقت شود. چرا که این عوامل می توانند سلامت کودکان را به خطر بیاندازند. بنابراین پیشنهاد می شود هنگام تهیه مرغ برای کودکان، از بخش هایی با کمترین چربی و بدون استخوان بیرونی استفاده کنید و دایماً مطمئن شوید که غذا کاملاً پخته است.
مصرف گردن مرغ برای کودکان می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی متنوع باشد، اما باید به نکاتی توجه کرد. گردن مرغ به عنوان منبع پروتئین و برخی مواد معدنی محسوب می‌شود، اما در عین حال ممکن است حاوی چربی و کلسترول بیشتری نسبت به قسمت‌های دیگر مرغ باشد. همچنین باید توجه داشت که استخوان‌های کوچک در گردن ممکن است خطر خفگی برای کودکان داشته باشند، بنابراین باید از قبل استخوان‌ها را از گردن جدا کرده و به صورت تکه‌های کوچک به کودک ارائه دهید. همچنین اگر کودک شما به پروتئین مرغ حساسیت دارد، لازم است احتیاط بیشتری در مصرف آن داشته باشید. بهتر است مصرف گردن مرغ را به اندازه متعادل و تحت نظر مشاور تغذیه یا پزشک متخصص انجام دهید.