۴ پاسخ

چ پسر زبون درازی 😂😂🤣

واییییییی خداا🤣🤣🤣🤣

😂😂🤣🤣🤣🤣

😁🤣🤣🤣🤣

سوال های مرتبط

مامان دیدار💙 مامان دیدار💙 ۶ ماهگی
کودک 5 ماهه چه کارهایی می تواند انجام دهد؟
در مراحل رشد کودک 5 ماهه بدون نیاز به کمک دیگران می نشیند. وقتی مادر او را روی زمین می نشاند، کمرش را صاف نگه می دارد اما هنگام نشستن او همیشه دور او را با چند بالش محصور کنید تا او به یک طرف نیافتد. وقتی کودک را روی شکم قرار می دهید، او دست و پایش را می کشد و تنه خود را بلند می کند به طوری که کمرش قوس می شود. وقتی او روی کمر قرار می گیرد، می تواند سر و شانه اش را بلند کند. او از بالا و پایین پریدن توسط مادر لذت می برد واغلب از روی شکم به کمر و از کمر به شکم غلت می خورد.
کودک 5 ماهه هرچیزی را با دهانش کشف می کند و می تواند براحتی شی را به دهان ببرد. حتی اگر او بتواند بطری شیرش را با دست بگیرد، بهتر است در گرفتن بطری شیر به او کمک کنید. کودک علاقه زیادی به غذای جامد دارد. بنابراین در 5 ماهگی، به کمک شیر مادر یا شیر خشک می توانید رژیم غذایی اصلی را به او بدهید. کودک 5 ماهه بسیاری از مهارت های کلامی را می آموزد. او می توانند بسیار از لغات را بارها و بارها تکرار کند. او می تواند صداهای مختلف را بشناسد و بداند که آن صدا به چه چیزی یا چه کسی تعلق دارد. این روش برای جلب توجه او بسیار مفید است. وقتی او در جایی بی قراری و ناآرامی می کند، می توانید با استفاده از یک دسته کلید و تکان دادن آن، توجه او را جلب کنید. در 5 ماهگی، کودکان بخوبی می توانند نیازهایشان را به شما بگویند، مثلا آنها با بالا بردن دستشان به شما نشان می دهند که او را باید بغل کنید یا وقتی شما از اتاق خارج می شوید، او گریه می کند. کودک 5 ماهه می تواند بخندد، قهقه بزند، شما را نوازش کند😍
مامان امیرحسین مامان امیرحسین ۸ ماهگی
تاثیر جملات مثبت برکودک
تاثیر جملات مثبت بر کودک بسیار زیاد و عمیق است. این جملات می‌توانند به شکل‌گیری شخصیت سالم، افزایش اعتماد به نفس و ایجاد احساس ارزشمندی در کودک کمک کنند. در مقابل، استفاده از جملات منفی و سرزنش‌آمیز می‌تواند اثرات مخربی بر روان کودک داشته باشد.
در اینجا به برخی از تاثیرات مثبت جملات مثبت بر کودک اشاره می‌کنم:
افزایش اعتماد به نفس: وقتی به کودک گفته می‌شود که “تو می‌توانی”، “من به تو ایمان دارم” یا “تو باهوشی”، او احساس می‌کند که توانایی انجام کارها را دارد و این باعث افزایش اعتماد به نفس او می‌شود.
ایجاد احساس ارزشمندی: جملاتی مانند “تو برای ما خیلی مهم هستی”، “ما به تو افتخار می‌کنیم” یا “تو خیلی دوست‌داشتنی هستی” به کودک این احساس را می‌دهند که ارزشمند و دوست‌داشتنی است و این به سلامت روان او کمک می‌کند.
تشویق به تلاش و یادگیری: وقتی کودک برای تلاش‌هایش تشویق می‌شود، مثلا با گفتن “تلاشت عالی بود” یا “یادگیری تو خیلی خوب پیشرفت کرده”، انگیزه بیشتری برای ادامه تلاش و یادگیری پیدا می‌کند.
تقویت ارتباط مثبت: استفاده از جملات مثبت به ایجاد یک فضای صمیمی و مثبت بین والدین و کودک کمک می‌کند و ارتباط آن‌ها را تقویت می‌کند.
کاهش رفتارهای منفی: وقتی کودک احساس ارزشمندی و دوست‌داشتنی بودن می‌کند، احتمال بروز رفتارهای منفی در او کاهش می‌یابد.
آموزش مثبت‌اندیشی: استفاده از جملات مثبت به کودک کمک می‌کند که مثبت‌اندیش باشد و به جنبه‌های مثبت زندگی توجه کند.