۴ پاسخ

من شیردارم ولی هرچی میدم سیرنمیشه ولی تاشیرخشکومیدم میخوابه

واقعا درسته ممنونم از مطالب درست و عالیت

اشکال نداره عزیزم، هر چی ارتباطت با بچه ت تقویت بشه این مشکلات حل میشه.

من شیرم خیلی کمه ناراحتم واقعا بچم سینمو نمیگیره

سوال های مرتبط

مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۲ ماهگی
امتناع شیر خوار از گرفتن سینه مادر 😔😔
نوع مکیدن شیشه و پستونک نسبت به مکیدن سینه مادر دو تکنیک کاملا متفاوت است ، بچه برای مکیدن سینه مادر باید با لپ هایش سینه مادر رو در دهان فیکس کند و محکم نگهدارد و هم زمان مک بزنه و اصطلاحا فک بزند درحالیکه برای مکیدن شیشه به هیچ یک از این کارها نیاز ندارد شما شیشه را برای بچه نگه می دارید ، شیر قطره قطره وارد دهان بچه می شود و او بیشتر اقدام به قورت دادن شیر می کند.

حتما گول شیشه هایی که به اسم شیشه آناتومیک به ظاهر شبیه سینه مادر درست شده رو نخورید این ها فقط حقه تجاری برای منحرف کردن ذهن مصرف کننده است و الا تکنیک همان است ،
با هربار دادن شیر خشک چون بچه مک کمتری به سینه مادر می زند ،به مرور زمان تولید شیر و جریان شیر مادر کاهش می یابد تا جایی که وقتی گاه و بیگاه بچه اقدام به مکیدن سینه مادر می کند شیر کمی وارد دهانش می شود و خود این مسئله اولین جرقه امتناع کودک می شود.
سن دو تا چهار ماهگی سن تشخیص و درک تفاوت این دو نوع مکیدن است.
مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۲ ماهگی
استرس🌺🌺😔

استرس یک موضوع ذاتی است و اصلا هم به این معنی نیست که یک ایراد است و یا اینکه در آینده هم ادامه دارد ، فقط در حال حاضر یک نیاز است که گاه در کودک به دلیل نا امنی ایجاد می شود و شما باید با صبوری به بهترین وجه به آن پاسخ دهید ،

وقتی بچه در آغوش تون هست باهاش حرف بزنید ، لالایی بخونید ، روزی چند دقیقه ماساژش بدهید ، تا آرامش بگیرد.

اگر بچه ها در کودکی مادر رو تا پایان پایان ۱۸ ماهگی ،در دسترس ، پاسخگو و ایمن ببینند، از نظر شخصیت خودشون هم ایمن و آرام می شوند ، و میزان این نیاز در هر بچه ای منحصر به فرد و متفاوت است ،ولی اگر خود مادراسترسی باشد و دایم به این فکر باشید که بچه رو زودتر سیر کند و بخواباند،تا به سایر کارهایش برسد ، متاسفانه چون بچه ها بسیار با هوش هستند و استرس مادر را درک می کنند و برعکس بیشتر به مادر می چسبند و بلافاصله پس از جدا شدن از مادر شروع به گریه می کنند ،که البته این لطف خداوند است چرا که هرچه بچه بیشتر در آغوش مادر باشند با افزایش هورمون اکسیتوسین که همان هورمون هم آغوشی و عشق است هم در بدن کودک و هم در بدن مادر ، سبب می شود که هم بچه به آرامش برسد و هم مادر، علاوه بر این از افسردگی پس از زایمان در مادر پیشگیری می‌کند.

#استرس
شیر مامان لطف خدا ❤️
مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۲ ماهگی
سلام
متاسفانه امتناع بچه از گرفتن سینه خودتون شروع شده چون بعضی از بچه ها خیلی زود به تشخیص می رسند احتمال اینکه دیگر سینه خودتون رو نگیرد زیاد است،

بچه‌ها به تشخیص می رسند که مکیدن شیشه راحت تر از مکیدن سینه مادر است و امتناع رو شروع می کنند و به علت امتناع و طولانی شدن فواصل مکیدن متاسفانه تولید شیر کاهش می یابد ، من بارها تو گروه عرض کردم خدمتتون بچه‌ها بسیار با هوش هستند و حتی یک بار شیشه دادن در طی روز باعث اختلال در نحوه ی مکیدن بچه می شود و وقتی امتناع شروع شود برگشت بچه به شیر مادر بسیار سخت می شود ولی متاسفانه شما باور نمی کنید تا خودتون بچه رو به سمت امتناع می برید ، برگرداندن فقط یک راه دارد و آن این است که حتی یک دقیقه شیشه ندهید ، بچه رو خیلی در آغوش بگیرید تماس پوست با پوست رو زیاد کنید ، نگذارید بچه زیاد گرسنگی بکشد و تند تند به محض بیدار شدن بچه رو زیر سینه بگذارید ، پوزیشن های مختلف رو امتحان کنید و صبوری کنید تا بچه دوباره با مکیدن سینه خودتون کنار بیاید.

تکنیک فینگر فیدینگ و استفاده از کاپ شیر دهی رو برای سیر کردن بچه امتحان کنید.
در این سن بازگرداندن بچه واقعا امکان پذیر است ولی نیازمند صبوری است ، تاکید می کنم حتی یک دقیقه شیشه دادن کار شما رو سخت تر می کند
مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۲ ماهگی
تکنیک فینگر فیدینگ

این تکنیک بسیار کمک کننده است و من خودم معجزه این تکنیک رو دیدم.
وقتی می خواهید بچه رو تغذیه کنید بچه رو روبروی خودتون در کریر بگذارید و کمربند کریر رو فیکس کنید و بچه هم باید کاملاً حالت نشسته باشد نه خوابیده و بعد انگشت اشاره دست چپ تون رو در دهان بچه بگذارید و وقتی عمیقاً در حال مکیدن بود سرنگ رو که با شیر پر کرده اید جلو ببرید و بدون اینکه انگشت دست چپ تون رو کج کنید سر سرنگ رو در کنار بند اول انگشت و گوشه لب بچه قرار بدید و همون‌طور که بچه در حال مکیدن است با کف دست راست تون پیستون سرنگ رو آروم آروم فشار بدید تا شیر وارد دهان بچه شود و در حال مکیدن انگشت شما شیر را قورت دهد.
فینگر فیدینگ شبیه ترین تکنیک به مکیدن پستان مادر است و انگشت شما هم شبیه ترین عضو به نوک پستان ، بنابراین بعد از دو سه روز که فک بچه تقویت شد و مکیدن رو کاملا یاد گرفت،مرتب در طول روز گذاشتن نوک پستان در دهان نوزاد رو هم تمرین کنید و مکیدن عادی پستان رو جایگزین فینگر فیدینگ کنید چون تنها عاملی که باعث افزایش شیر مادر می شود مکیدن پستان توسط نوزاد است که منجر به افزایش هورمون های پرولاکتین و اکسیتوسین می شود.
#اصلاح_تکنیک_شیردهی
#شیر_مادر
#فینگر_فیدینگ
شیر مامان لطف خدا ❤️