سوال های مرتبط

مامان 🌺ثمره عشقمون💑 مامان 🌺ثمره عشقمون💑 هفته نهم بارداری
سه ماهه اول بارداری، زمان شکل گیری جنین بوده و جنین در این دوران بسیار حساس و آسیب پذیر است، چراکه تقسیمات اصلی سلولی و ایجاد شبکه های عصبی جنین شکل می گیرد؛ بنابراین جذب هر نوع ماده و ترکیب شیمیایی می تواند اثرات بسیار مخربی بر جنین به جای بگذارد.»

بهتر است افراد در ابتدا مقداری از رنگ مو را روی قسمتی از پوست سر خود تست کنند و اگر پوست حساسیت نشان نداد و قرمز نشد، اقدام به استفاده از آن کنند

دکتر ابراهیمی در مورد رنگ کردن مو در خانم های غیر باردار نیز معتقد است:

«توصیه می شود خانم هایی که علاقه زیادی به رنگ کردن موهای خود دارند، از مش و های لایت به دلیل اینکه تماس مستقیمی با پوست سر ندارد، استفاده کنند.

بهترین رنگ موها، رنگ های طبیعی هستند، رنگ هایی مانند حنا که از سالیان دور مورد استفاده خانم ها قرار می گیرد و علاوه بر تغییر رنگ موها باعث تقویت و پرپشت شدن آنها نیز می شود.

گاهی مواد شیمیایی به کار رفته در رنگ ها بسیار قوی هستند و از طریق پوست سر و ساقه مو جذب خون می شوند.

به همین دلیل توصیه می شود خانم ها در طول سال بیش از پنج بار از آن استفاده نکنند، چرا که ممکن است دچار بیماری هایی مانند سرطان خون شوند.

بهتر است افراد در ابتدا مقداری از رنگ مو را روی قسمتی از پوست سر خود تست کنند و اگر پوست حساسیت نشان نداد و قرمز نشد، اقدام به استفاده از آن کنند، چراکه باعث ایجاد سوختگی در پوست سر می شود و ممکن است اثرات آن حتی تا آخر عمر باقی بماند.»
مامان 🌺ثمره عشقمون💑 مامان 🌺ثمره عشقمون💑 هفته نهم بارداری
سه ماهه دوم بارداری

 

 در هفته دوازدهم بارداری، جنین کاملا شکل گرفته و به شکل یک انسان درآمده است. سر او به شکل نامتعارفی به نسبت بقیه اندام او بزرگ است و اجزای صورت قابل تشخیص هستند. سه ماهه دوم زمانی است که اندام های حیاتی بدن در آن شکل می گیرند و سیستم عصبی شروع به رشد می کند.

در خلال سه ماهه دوم بارداری، جنین هر هفته از نظر اندازه و بلوغ رشد می کند. در نیمه سه ماهه دوم، بیشتر زنان قادر به درک حرکات جنین هستند. این زمانی است که بسیاری از زنان باردار شروع به شکوفایی می کنند، انرژی بیشتر دارند و در کل به نسبت قبل احساس بهتری پیدا می کنند. به نظر می رسد حالت تهوع و سرگیجه در این مرحله بهتر می شود اما هنوز برای محدود کردن حرکات بسیار زود است.

در این مجموعه به همراه شما هفته های 14 تا 27 را مورد بررسی قرار می دهیم تا ببینیم در این مدت از نظر فیزیکی چه تغییراتی در شما و جنین روی می دهد، چه احساسی دارید و چطور می توانید مانند سه ماهه اول سالم بمانید.
مامان 🌺ثمره عشقمون💑 مامان 🌺ثمره عشقمون💑 هفته نهم بارداری
واکسن‌هایی که زنان باردار باید تزریق کنند

 

آیا واکسیناسیون در زمان حاملگی بی‌خطر و ایمن است؟ چرا زنان حامله باید واکسینه شوند؟ اینها از جمله سوالاتی هستند که پاسخ آنها برای همه زنان باردار لازم و ضروری است.

همواره ترس از عوارض جنینی باعث می شود که از تجویز بسیاری از داروها و واکسن ها در دوران بارداری جلوگیری شود. این در حالی است که بعضی از این موارد نه تنها باعث بروز عارضه نمی گردند بلکه از بسیاری از بیماری های خطرناک برای جنین هم پیشگیری می کنند.

 در مواردی که تماس مادر با عامل بیماری زا با افزایش خطر آسیب در مادر یا جنین همراه است فواید واکسیناسیون را باید با هر کدام از عوارض احتمالی آن مقایسه کرد.

 تزریق واکسن های آنفلوآنزای غیر فعال، دیفتری - کزاز و هپاتیت ب در دوران بارداری بی خطر است.

 بسیاری از زنان ممکن است در مورد واکسیناسیون و احتمال ابتلا به بیماری‌هایی که می‌تواند به آنها یا جنین‌شان آسیب‌ برساند، اطلاعات زیادی نداشته باشند، در صورتی که واکسیناسیون به موقع می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌های عفونی قابل انتقال به جنین پیشگیری کند.

 بهتر است زنان به منظور بررسی وضعیت ایمنی در برابر بیماری‌های عفونی و تنظیم برنامه واکسیناسیون خود، قبل از اینکه حامله شوند، با پزشک مشورت نمایند.
مامان هدیه ی خدا🫧 مامان هدیه ی خدا🫧 هفته پانزدهم بارداری
سیر رقیق کننده‌ی طبیعی خون است. مصرف مقادیر زیاد سیر می‌تواند منجر به خونریزی غیر قابل ‌کنترل در حین زایمان شود.
زیاده‌روی در مصرف سیر، می‌تواند منجر به افت فشار خون نیز شود. اگرچه فشار خون پایین برای زنان مبتلا به پره اکلامپسی مفید است اما ممکن است برای دیگران مضر باشد.
در دوران بارداری، فشار خون به دلیل انبساط رگ‌ها در چند هفته‌ی اول کاهش می‌یابد. با این حال، هنگامی که فشار خون به سطح خطرناکی کاهش یابد، ممکن است بدن زن را به شوک بکشاند و باعث ضعف او شود.
سیر می‌تواند با برخی از داروهای ضدانعقادی مانند انسولین، سیکلوسپورین، کوماندین و ساکیناویر واکنش منفی نشان دهد.
خوردن سیر باعث آزاد شدن انسولین و کاهش سطح قند خون می‌شود.
همچنین ممکن است توانایی فرد در جذب ید را کاهش داده و منجر به کم‌کاری تیروئید شود.
افرادی که سابقه یبوست دارند، بهتر است در ‌خوردن سیر احتیاط کرده یا آن را به صورت پخته مصرف کنند.
مصرف زیاد سیر می‌تواند ناراحتی‌های معده و گوارش را به دنبال داشته باشد؛ بنابراین مصرف آن برای کسانی که سابقه بیماری‌های گوارشی دارند، توصیه نمی‌شود.
از دیگر افرادی که باید در خوردن سیر احتیاط کنند، کسانی هستند که مبتلا به آلرژی شده‌اند؛ چرا که سیر باعث افزایش آلرژی در بدن خواهد شد.
بسیاری از خانم‌ها بر این باورند که خوردن سیر در دوران بارداری، می‌تواند باعث سقط جنین شود. اگرچه سیر ممکن است در مقادیر زیاد خطر سقط جنین را افزایش دهد، اما این اثر تنها در صورت مصرف بیش از حد آن رخ می‌دهد.