۵ پاسخ

ان شاالله صحیح و سلامت بغلش بگیری😘

عزیزم نگران نباش دزسته تو لحظه دیر میگذره ولی یهو به خودت میای میبینی هفته آخری
منم میگفتم چرا نمی‌گذره... یهو دیدم دارم40 هفته رو پر میکنم وفقط چند روز مونده که دخترمو بغل بگیرم

ان شااالله به سلامتی بدنیا میاد خستگی هات شسته میشه خونه ات پر از صفا میشه 🌸🩷
با دختر قشنگت برمی‌گردی خونه و یه آخیش میگی 🩷🩷
این روزها هم به خوبی ان شااالله سپری میشه و به وقتش به سلامت بغلش میکنی 🌸🩷

هوووف ماه نهم سخته
ماه هشتم برا من زود گذشت😕

واقعا زمان ثابت میمونه اخرا

سوال های مرتبط

مامان دانیال و دریا مامان دانیال و دریا ۱ ماهگی
دریاجان، دخترِ صبور و کوچکِ من،

این روزها که تنها یک ماه (سی روزِ پُر از خواب و خیال) تا دیدارت باقی مانده، دنیا برای من شکلِ دیگری گرفته است. با هر تکانِ کوچکت در وجودم، انگار موج‌هایِ آرامِ یک دریایِ بی‌کران را در دلم حس می‌کنم؛ موج‌هایی که نویدِ آمدنِ تو را می‌دهند.

نامت را «دریا» گذاشتیم، چون می‌دانستم که قرار است بیایی تا وسعتِ عشق را به خانه‌یِ ما بیاوری. تو هنوز نیامده، مالکِ نیمی از قلبِ من و پدرت شده‌ای. این روزها، وقتی با تو حرف می‌زنم، انگار دارم با زیباترین بخشِ آینده‌ام صحبت می‌کنم.

دخترکم، اینجا همه‌چیز آماده است؛ لباس‌هایِ کوچکت را چیده‌ایم، برایِ شنیدنِ اولین صدایِ گریه‌ات لحظه‌شماری می‌کنیم و دلمان پر می‌کشد برایِ آن لحظه‌ای که بالاخره گرمایِ تنت را در آغوشم حس کنم.

صبور باش، عزیزِ من. این سی روز هم مثل پلک‌زدنی می‌گذرد و ما در ساحلِ آرامِ این انتظار، منتظریم تا کشتیِ کوچکِ تو به زندگیِ ما لنگر بیندازد.

با تمامِ وجود، مشتاقِ دیدارت هستم،
مادرِ منتظرت.»