مامانا کسی میتونه بگه جواب آزمایشم چطوره؟نرماله؟

تصویر
۱ پاسخ

Gemini
مکالمه با Gemini
بر اساس تصویری که ارسال کرده‌اید، این آزمایش یک غربالگری پره‌ناتال (قبل از تولد) سه‌گانه/چهارگانه/ترکیبی (NT/Triple/Quad/integrated prenatal screening) است که نتایج آن فقط برای نقص لوله عصبی (NTD) تفسیر شده است.

تفسیر نتایج برای نقص لوله عصبی (NTD)
نتیجه آزمایش شما نشان‌دهنده یک خطر پایین برای نقص لوله عصبی (Neural Tube Defect یا NTD) است.

آلفا فیتوپروتئین (Alpha Fetoprotein):

نتیجه (Result):
20.50 IU/mL
(واحد اندازه‌گیری)

تفسیر (Interpretation): Negative (منفی)

معنی: نتیجه "Negative" برای غربالگری NTD نشان می‌دهد که سطح آلفا فیتوپروتئین (AFP) در خون شما در حد طبیعی بوده و خطر افزایش‌یافته‌ای برای نقص لوله عصبی (مانند اسپینا بیفیدا یا آنانسفالی) وجود ندارد.

ریسک NTD (Risk of NTD):

عدد:
1 in 690

معنی: این عدد به این معناست که در شرایط مشابه شما، احتمال اینکه جنین به نقص لوله عصبی مبتلا باشد، یک در ششصد و نود (1 به 690) است. این عدد در محدوده خطر پایین (Low Risk) قرار می‌گیرد.

نکته مهم: در پایین برگه ذکر شده است: "آزمایش‌های انجام شده صرفاً به عنوان غربالگری بوده و به هیچ عنوان تشخیص قطعی محسوب نمی‌شود."

سوال های مرتبط

مامان یاسان و هاکان💙 مامان یاسان و هاکان💙 روزهای ابتدایی تولد
مامان معجزه‌شیرین مامان معجزه‌شیرین هفته بیست‌ویکم بارداری
مامان پسرام 💙💙 مامان پسرام 💙💙 هفته بیست‌ونهم بارداری
مامان گیسو و گرشا مامان گیسو و گرشا هفته سی‌وهشتم بارداری
مامان بردیا مامان بردیا هفته بیست‌وپنجم بارداری