۱۰ پاسخ

والا من چون بلد نبودم فقط حمومش دادم ولی مادرم میگه باید ۴ کلید و بند چهله و نافه بچه اتو ی دونه سیب و سبزی ریحان رو بزاری توی تشت و حمومش بدی سورهای قل رو بخونی و ایه الکرسی ولی من هیچ کاری نکردم همینطور حموم دادم

عزیزم بسلامتی.من پسرم رو بردم حموم بعد شستن داخل ی لگن آب ریختم پایه الکرسی رو خوندم با سوره توحید.بعد با کاسه هایی که این الکرسی نوشته ۴۰ بار آب ریختم سرش و دعا کردم واسش.بعد اون دیگه اب نریختم حتی خودم هم با همون کاسه ۴۰ بار آب ریختم روی سر خودم.بعدش هم که عکس انداختم 😉😉

سلام عزیز چهل غسل نداره منو دخترم فقط ده روزگی غسل انجام دادیم فقط برین حموم همین از چند نفرم پرسیدم میگن نداره

اره .ب قول معروف آب چلشو باید بریزی .هم خودت هم بچت

سلام عزیزم بچتو ببر حموم ۴۰مشت آب توی یه تشت بریز همون آبو بریز رو بچه با اون ۴۰مشت بچه رو خیس کن

۴۰ توحید با ۴۰ تا کاسه بریز توی تشک حمام بعد اونو روی خودت و فندوقت بریز .کاسه چهل کلید باشه بهتره

غسل مادر در روز چهلم هيچ مبناي شرعي ندارد و آنچه در روايات درباره غسل نوزاد آمده است، مربوط به اوايل ولادت يعني تا روز هفتم مي باشد . در روايات واژه «غسل» استفاده شده است، اگر اعراب آن ضمه باشد، و غُسل خوانده شود، خوبست آداب و اعمال غُسل رعايت شود. اما اگر اعراب غسل فتحه باشد، به صورت غَسل خوانده شود منظور همان شستن نوزاد است.
«عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع عَنْ آبَائِهِ عَنْ عَلِيٍّ ع قَالَ: اغْسِلُوا صِبْيَانَكُمْ‌ مِنَ الْغَمَرِ فَإِنَّ الشَّيْطَانَ يَشَمُّ الْغَمَرَ فَيَفْزَعُ الصَّبِيُّ فِي رُقَادِهِ وَ يَتَأَذَّى بِهِ الْكَاتِبَان‌».[ علل الشرايع، ج۲-ص۵۵۷]
راوی از امام صادق علیه السلام از پدارنشان از امام علی علیه السلام نقل می کند: بچه هایتان را از غمر  [بوي بد- آلودگي هاي ولادت] بشویید، چون تا زمانی که غمر بر بدن بچه ها است شیطان نزدیک بچه می شود و او را می بوید و وقتی بچه می خوابد داد می زند که به خاطر نزدیکی شیطان به او است.

منو که بردن چهل تا مشت ریختن تو یه تشتی بعدم بچه رو گرفتن روسرم آبو میریختن روبچه از رو بچه میریخت رو من .همین

انجام دادین؟ چطوریه

عزیزم حمومش چطوره من بلد نیستم