۱۹ پاسخ

عزیزم کلیه لوازم بهداشتی ماستلاعالیه 😍😍😍

مارک فیروز اصلا خوب نیست هم کرم سوختگی و روغنش بچه رو سیاه میکنه کرم کالاندولا واسه سوختگی عالیه

سودوکرم بخر و کرم ۱۲۳.
وسایل بهداشتی هم موستلا و بی بی کوکول، من از دیجی کالا تخفیف داده بود گرفتم.

من بهداشتی هارو فیروز گرفتم بنظرم خوبه

کالاندولا خیلی خوبه

برای سوختن پای بچه بهترین درمان روغن کنجد هست

من فروشگاه سیسمونی دارم تو قیمت مناسب ها جانسون خوبه

عزیزم زینک اکسایدعالیه واسه سوختگی نوزادداروخانه هادارن

کلی لباس با کیفیت و برند دارن اما قیمت مناسب
@nini_fingool_rasht

سلام دوستان یه پیج لباس شیک با قیمت مناسب حتما سر بزنید عالیه
@nika.gallery.baby

سلام عزیزم مافروشگاه لباس نوزادی و بچگانه داریم ارسال به کل کشورم داریم دوس داشتید ازپیجمون دیدن کنید
@golhaaye_behesht

من چیکو گرفتم خیلی عالی بود

سودوکرم برا سوختگی میگن خیلی خوبه

سوختگى كه فقط سودوكرم، عااااليه ما هر بچه اى تو فاميل داريم ازون استفاده ميكنه منم خريدم، بقيه هم بيبي كوكول خريدم

فیروز خوبه من واسه دخترم استفاده میکنم

فیروزه کلش را دارد وکرمش هم خوب است

منم فیروز گرفتم وسایلشو ی پک کامل بود فقط لوسیونشو جانسون خریدم

کرم سوختگی آردن خواهرشوهرم یه سالو نیمه واسه پسرش استفاده میکنه عالیه منم واسه نینی هام آردن میارم وبقیه فیروز

سلام من فیروزگرفتم .پماد هم زینک