۳۹ پاسخ

صبح ها 20 عدد بادام رو از شب قبل خیس کنید صبح مثل باقالی پوستشو در بیارید یک کم اب گرم بهش بزنی راحت در میاد تو مولینکس با یک قاشق عسل به یک فنجان اب میکس کنید .و بخورید .جوتنه جو مالت هم پودرش و هم مالت برای شرکت به مالت بخرید و روزی سه قاشق بعد از هر وعده بخورید.هر روز در دو وعده فقط سفیده تخم مرغ بخورید .هفته ای دو بار آب گوشت و تیلیتش رو بدون نخود و لوبیا بخورید.به جای کولیک ایز.از پدیلاک ایز شرکت زیست تخمیر برای بچه استفاده کنید هم درمانه و هم مسکن .دوزی سه قاشق مربا خوری با اب ولرم شیره انگور بخورید و روزی دو عدد خرمای پوست کنده .به چای چای از دم نوش به استفاده کنید .روزی یک بار عصاره قطره گل سرخ هر بار 5 قطره شرکت زربند و یا باریج اسانس داره بخورید .نگذارید یوبوست بگیرید روزی 3 تا انجیر خیس خورده بخورید.و ابشو.عصاره آب کبک فراموش نشود .هفته ای یک بار سیراب شیردان .یک بار هم پاچه بخورید.😊 در ضمن به هیچ عنوان بادام خارجی نخرید و فقط یادام ایرانی بخرید چون خارجی ها فراتراریخته هستند

بله زیاده باید ۶۰ تا بدی من سه قلو دارم به هر سه هم شیر خشک میدم توی این سن ۶۰ تا باید بخورن دو ماه به بعد اگه اشتها داشت ۹۰ تا و اینکه میخوای بفهمی بچت سیر شده یا نه باید وقتی شیر درست میکنی بهش میدی ته شیشه همیشه به اندازه ۱۰ سیسی باقی بمونه یعنی سیر شده اما اگر تا ته شیشه بخوره یعنی اون مقدار شیر کمشه

بایدببینی خوده بچه چقدمایله که شیربخوره.اگه زیادبخوره بالامیاره اینجوری میتونی بفهمی.با ۹۰ سی سی باید ۲ ساعت یا ۳ ساعت یه باربدی.من خودم بچم سه ماهشه هر دوساعت یه بار ۶۰ سی سی میدم.شیرخودمم بعضی وقتامیدم اونم دو ساعت یه بار میدم

من پسرم ۳۸روزشه شیرخودموهم میخوره منتهابعدخوردن سینم 9۰سی سی هم شیرخشک ببلاک میدم قشنگ میخوره تازه سیرمیشه هر روز تقریبا۵بارشیرخشک میدم شیرخودموهم مرتب میدم باید ببینی بچت چقدرگرسنست بدی بخوره ازحرکاتش میفهمی گشنشه

هربچه ای با بچه دیگه فرق داره روی شیر خشک ها میزانشو گفته با توجه به سن کودک،
هرچقدر میخاد بهش بده بخوره معدش خوب بزرگ میشه بعدا تو غذا خوردن اذیت نمیشی

بستگی ب سیرشدن بچه داره...ولی توماه اول دوم بهتره هردوساعت شیربدی ک قندبچه نیفته ماه سوم سه ساعت ماه چهارم چهارساعت وازپنج ماهگی هرچندساعت ک بشه اشکال نداره

سلام عزیزم دادن شیر خشک بستگی به وزن بچه هم داره هریک کیلو وزن 120 سی سی تو 24 ساعت . مثلا الان وزن پسر من 4500 هس تو 24 ساعت 700 سی سی باید شیر بخوره ک همون دوساعت 60 تا میشه

اینکه بچتون چقدر شیر میخوره بستگی به وزنش داره اگه بچه ای که بیشتر میخوره قطعا درشت تر هم هست من پسرم رو بردم دکتر د کترش گفت تا رمانی که سیر نشده بهش شیر بده بچه که سیر بشه خودش نمیخوره

دختر منم یک ماهشه همین شیرو بهش میدم،همین نود سی سی فعلا میدم ،تقریبا بعد دونیم تا سه ساعت میدم،وقتی گشنش باشه گریه میکنه مشخصه انگشتتو بزاری جلو دهنش تندتند میک میزنه گشنشه،دختر من که اینجوریه،البته وقتایی هم که خواب باشه با همین مقدار شیر تا چهارساعتم میتونه بمونه،البته خواب بوده،امامعمولا همین دوساعتو نیم اینا

۶۰ سی سی حدودا ۲ ساعت یه بار شیر میخورن

من از دکتر پرسیدم گفت وقتی میخوره بذار بخوره اشکال نداره بله ۹۰ تا میشه سه پیمانه

سلام ببلاک کامفورت انتخاب خودت بود؟بچه ام 2ماهشه بردمش متخصص کامفورت براش تجویزکرد.کامفورت فقط دارویی ضد رفلاکس 1هفته دادم بچم اصلآ شکمش کارنکرد.شما راضی هستید؟از شیرش؟

سلام چراشیرخشک نان بهش نمیدی؟

تو این سن من شصت تا میدادم هر دو سه ساعت. نود تا براش زیاد بود

منم همینو میدم به دخترم. 90سیسی خوبه. وقتی میخوره وچیزی نمیگه وراحت میخوابه ینی خوبه. انیکی دختر من اصلا سیر نمیشد. دکتر میگفت هرچه میخوره بهش بده. هراز یک ساعت ونیم تا دو ساعت هم درخواست دارن. بعضی نوزادان دیرتروبعضی زودتر گرسنه میشن. طبیعیه. اگه ساعت 2شروع کرد به شیر خوردن. ساعت 4هم درخواست داشت کاملا طبیعی هست.
من به خاطر همین مقدار های کم وزیاد واینکه نمیدونم کی سیر شده ونشده دارم دیوونه میشم. شیر خشک خیلی دردسر داره. خیلی زیاد

سلام نه خوبه بهش بده هر دو ساعت باید بخوره

سلام هر دو ساعت ولی من به فرزندم ب بلاک کامفورت میدادم فقط اسهال بود و زود به زود مای بی بی عوض میکردم و به ب بلاک ای آر تغیر دادم الان هم استفاده میکنند

من پسرمو بردم دکتر ک واسش شیر خشک بنویسه اون موقع دوماهش بود گف هر سه ساعت ۳ سیسی باید ب نوزادت بدی بخوره

۶۰تاکافیه ۹۰تازیاده.بچه هروقت گرسنه باشه مشخصه ولی اگه زیادمیخوابه دوسه ساعتی یکبار

شیر خشک ببلاک کامفورت از کجا تهیه کردین!؟

عزیزم شما هم مثل من هستی همینه بچه ها هر۳ ساعت به اندازه ۹۰ یا ۱۲۰ میخورن

من هر2ساعت2سی سی بهش میدادم

سلام عزيزم منم به پسرم ببلاك ميدم خيلي خوب هر ٣ساعت ٩٠ccبهش ميدم اما اگه باز حس كنم سير نشده بهش ميدم البته دكتر ها ميگن هر ٣ساعت بايد بچه هاشير خشك بخورن

سلام 90 سیسی زیاده منم اولای یک ماهگی انقدر میدادم به دخترم دکتر گفت خانوم. شما داری با بچه چیکار میکنی تا روده بچه رو شیر میچپونی معده بچه به اندازه مشتشه 1 پیمانه 1پیمانه درست کن یا دو پیمانه بیشتر نده که کمترم مشکل داشته باشه و بالا بیاره.

منم همین مشکل با پسرم دارم ببلاک معمولی می خورد دکتر گفت ببلاک کامفورت بده ک نخورد پسرم ببلاک کامفورت. به دکترم گفتم گفت قاطی بده بهش ک گفتم یکی و نیم پیمانه از هر کدوم بدم گفت بده ک میشه90سی سی من امتحان کردم 60سی سی بدم سر یکساعت شیر می خواد 90سر دو ساعت فقط مشکل این ک ببلاک معمولی می خورد خیلی بالا نمی اورد از وقتی قاطی کردم شیر خشک هارو بالا اوردنش بیشتر شده از بینی هم گاهی بالا میاره رفلاکس و کولیکم داره

سلام عزیزم تمومی اطلاعات روی خودقوطی درج شده نگاه کن

سلام مامان خوشگل
بستگی به اشتهای دخترت داره اگه کامل میخوره و بعدش گریه نکنه که نوش جونش اندازه س
زمان مشخصی نداره هر وقت بچه گشنه ش بشه باید بهش شیر داد

سوال اول پیمانه اش خوبه و سوال دوم هروقت گرسنه اش شد باید شیر بهش بدی حداقل روز سه چهار بار باید بهش بدی بخوره چون از شیر خودت نمیخوره

هر دوساعت عزیزم..اره خوبه

دختر من ١٢٠سي سي ميخورد ولي الان هرچه زور بزنم فوقش٧٠سي سي ميخوره بزار بخوره كم نكن

نود سی سی زیاده نهایتا ۶۰ سی سی باید شیرخشک بدی بهش . هر یک ساعت یا هر دو ساعت نیاز پیدا میکنه عزیزم

هر۱ساعتی که گرسنه شه ۳۰سی سی کم کم بده

بچه روگشنه نگه ندار هروقت خواست بهش بده اگه تازه شیرخشک دادن رو شروع کردی اول از۶۰شروع کن معدش اذیت نشه دیدی با۶۰سیرنشد بازم خواست بهش ۳۰سی سی هم بده نگاه کن به گشنگی بچه دیدی دیگه شیروازدهنش میده بیرون بدون سیرشد اون میزان رو هردفعه بده بهش ساعاتش هم بسته به گشنگی بچست ببین هروقت گشنش شد بده

هر ی ساعتی چون نی نی ها زود گرسنه میشن اگه میبینی خیلی میخوابه خودت بیدارش کن بهش شیر خشک بده

بایدبه دستورروی قوطی عمل کنی من همین کارومیکنم راضیم

سلام عزیزم.با توجه به وزن بچتون پشت شیر خشک نوشته ۶ وعده در روز باید تغذیه باشه معمولا بین شیر مادر ۲ ساعت باید فاصله باشه شیر خشک فاصله بینشون بیشتره حدود ۳ ساعت.بستگی به خود بچه داره.مثلا بچه من ۲۸ روزشه اما من گاهی بعنوان کمکی از شیر خشک استفاده میکنم و ۳ پیمانه بهش میدم

از دکترش بپرسید بهتره ولی برای پیشگیری یا رفع رفلاکس حجم کم و دفعات زیاد بهتره.مثلا هر دو ساعت 60 تا خوبه

خودتوشیر افزا بخور شیرت میاد ۲ هفته بخوری بعدش دیگه شیر میاد منم شیر نداشتم ۲۰روزبعدش ک‌شیرافزاخوردم‌ سینه مم دوشیدم ۲ هفته بعد شیرم اومد

نه خیلی زیاد بهش میدی.یه پیمانه سرخالی با۳۰سی سی آب بده بهش.حداقل یه ساعت ونیم دوساعت بین بخوره باشیربعدیش.