۱۴ پاسخ

سلام عزیزم من دیروز رفتم توهفته ی۶ رفتم سونوگرافی صداقلب بچه روشنید

الان اصلا نرو هفته ۸ بری ضربان قلبش مشاهده میشه ولی برای شنیدن صداش اصلا خوب نیست قبل از ۱۰ هفتگی این رو متخصص سونوگرافیم گفت . برای جنین ضرر داره امواج

اجی این هفته نرو
منم باردار هفته هفتم دکتر بهم گفت هفته هفت یا هشت بیا
چون تو بعضی جنینا قلب دیرتر شکل میگیره الان بری شاید حس ناامیدی پیدا کنی هفته بعد برو بهتره من هنوز نرفتم

نه الان زود یه هفته دیگه برو

من الان ۷هفته و ۴روزمه میخوام ۸هفته تموم شد بدم.برای اطمینان میگن ۸هفته بری بهتره

هفته بعد باخیال راحت برو عزیزم😊

تو ۸ هفته قطعیه

برا شنیدن صدا قلب بچه هفته هشتم ببعد برو

چجوری جوابتونو بدم همین پاسخ دادن درسته؟

خودمم شش هفته رفتم بهم گفت دوهفته دیگه بیا شاید هشت

من تازه نصب کردم چجوری براتون کامنت بزارم🤣

هرهفته ای که ماما بگه زنداداش من دیر رفت گفتنش دیگه نمیگیریم

نه عزیزم هنوز زوده بهتره آخر هفته ی ۷ بری ک خیالت راحت باشه الان ممکنه هنوز قلبش تشکیل نشده باشه

کار از محکم کاری عیب نمیکنه . هفته بعد برو