۱۴ پاسخ

سلام عزیزم اگه رسم شهر خودتو میخواین انجام بدین که بحثش جداست ولی ما تو دین اسلام اصلا چیزی به اسم غسل روز ۴۰ بچه یا مادر نداریم. اگه دوست دارین همینطوری ببرینش حموم.
نوزاد فقط یه غسل داره اونم روزای اول تولدشه. که اونم مستحبه. مادر هم که یه غسل داره اونم بعد از پایان دوره نفاس.

سلام من بردمش حموم گرفتم زیر اب سه تا صلوات فرستادم و اوردم

اهای خانمی که گفتی ماتودین اسلام غسل چهلم نداریم،چراداریم برای پاکی بدنمونه وتمیزیمون برانماز

سلام چرا عزیزم غسل داره بچه غسل چهلم هم واجبه میگن اگه غسل چهلم رو انجام ندی تا بچه بعدی که بیاری وچهلمش دوباره برسه وباید دیگه غسل انجام بدی نجس میمونی

ده روز خودمون غسل داریم چهل روز نی نی که ما رسممونه ۴۰تا اب با کاسه کوچیک میریزیم

عزیزم بچه منم فردا چهلمش تموم میشه.تا اونجایی که میدونم بچه ها روز ۴۰ام غسل ندارن ولی مامانها دارن.مثلا من استحاضه کبیره بودم که باید حتما فردا غسلش رو بزارم.

ما بچه رو سه روز بعد زایمان ک از بیمارستان مرخص شد حموم میدیدیم ک تمیز شه درسته بعضیا میگن ک تا چهل روز باید بمونه و اون چربی شکم مادرواسش خوبه ولی بچه گناه داره ب تمیزی نیاز داره سه روز بعد حمومش میدیم ومن دیدم ک هرکی زایمان کرد رفت خونه فرداش حموم کرد دیگه بعد چهل روز واسش غسل گرفتن رو خبر ندارم ولی بچه رو اصلا نباید غسل کنی تمیزه

تو غسل هم باید بگی غسل مثلا سه روزه یا پنج روزه ویا ده روزه ویا چهل روزه ورومیگییرم غربتن الله همین غسل نفاس هم باید بگی

آره غسل نداره .فکر میکنم عربها دارن

منم کلا ب چهلمو و چهل افتادن اعتقادندارم,ولی خانواده کارخودشونو باید بکنن هذچندم تو بگی اخرشم باید احترام بذاری و بزاری کارشونپ بکنن خخ

خودت چی چهلم خودتم گرفتی

سلام,مامانم بهم گفت چهل بار شونه ای ک برا بچس رو تو تشت ابش بزنم و بعد ابشو بریزم روش,ولی رسما باهم فرق میکنه عزیزم

دین ومذهب مون این غسل ها رو گفته از قدیم هم همینطور بوده فقط متاسفانه الانا کسی رعایت نمیکنه وخیلی چیزارو خرافات قبول داره ولی هرچیزی خرافات نیست

نوزاد رو باید سه روزه غسل داد وپنج روزه وده روزه وچهل روزه غسل رو باید انجام بدی تا تمیز شه وهمینطور مادر هم غسل ارو باید انجام بده