چگونه سوزش سرمعده را در دوران باردای متوقف کنیم؟
خلاصی از سوزش سرمعده در دوران بارداری همراه با آزمون و خطاست. تغییر عادات روزمره برای کاهش سوزش سرمعده یکی از سالمترین روشها برای مادر و نوزاد است. برای مثال:

• وعدههایی غذایی کوچکتری بخورید و با غذا، مایعات نخورید. در عوض بین وعدههای غذایی، آب بنوشید.

• آهسته غذا بخورید و هر لقمه را کاملاً بجوید.

• از غذا خوردن، درست پیش از خوابیدن، پرهیز کنید.

• از خوردن غذاهای محرکِ معده مانند شکلات، خوراکیهای چرب و پرادویه، و غذاهای ترش و نوشیدنیهای کافئینی پرهیز کنید.

• تا یک ساعت بعد از صرف غذا، در حالت خوابیده قرارنگیرید. در عوض به آهستگی قدم بزنید تا به هضم غذا کمک کنید.

• لباسهای راحت بپوشید.

• وزن خود را در حد سلامتی حفظ کنید.

• هنگام خوابیدن بخش بالایی بدنتان را به کمک بالش بالاتر نگه دارید.

• به سمت چپ بخوابید – اگر به سمت راست بخوابید معده بالاتر از دریچهی اسفنکتر قرارمیگیرد و ممکن است سبب برگشت اسید معده به مری شود.

• پس از غذا آدامس بدون شکر بجوید. افزایش بزاق دهان میتواند اسید برگشتی به اسفنکتر و مری را خنثی کند.

• هنگام احساس سوزش سرمعده، کمی ماست بخورید یا شیر بنوشید تا حالت سوزش از بین برود.

• کمی عسل به چای بابونه یا آب گرم بیافزایید و بنوشید.

۰ پاسخ