۶ پاسخ

از رو لگد زدن که نمیشه ولی از روی ضربان قلب جنین میشه ضربان قلب دختر بیشتر از پسره یه نرم افزار هست از بازار بگیر به اسم ریحانه بهشتی تواون علائم دقیق دختر وپسر رو نوشته.

سونو ان تی اگه بری معلوم میشه بعدم تو سه ماهگی که اونقدی لگد نمیزنه که و اینکه فک نکنم از رو لگد بشه جنسیت رو فهمید

تو این تاریخ فقط آزمایش nitpتا۹۰ درصد میگه جنسیت و البته سلامتشوولی هزینش بالاس یک ماه دیگه صبر کن به نظرم

پسر تنبله.احساس سبکی داری.شکمت سفت نمیشه تا ۵ و۶ماهگی.زود وفرض از جاتون بلند میشید.همیشه پاهاتون سرد

سه ماهگی که متوجه حرکتی نمیشید تا اون موقع هم تو سونو مشخص میشه

عزیزم اصلا لگد نمیزنه شکم اول تا هفته ۲۲ خبری نمیشه اونجور که دکترم گفت سونوگرافی رفتی گیر بده ول نکن بذار بگرده پیدا کنه کمتر از هفته ۱۳ نرو چون خیلی مشخص نیس