۵۲ پاسخ

اپتامیل نزدیکترین مزه به شیر مادره خیلی هم خوبه من همه رو امتحان‌کردم تا اپتامیل فقط خوب بود

من نان میدادم بچم دو سه روز مدفوع نمیکرد ببلاک ک میدم سریع مدفوع میکنه

زور زدن بچه اگر بیشتر زمان دفع مدفوع باشه، مشکلی نیس چون لگن بچه کوچک هست برای جا بازکردن لگن این زور زدن ها لازمه و اشکالی نداره معمولا برای بچه هایی که حساسیت به شیر گاو دارن شیرخشک ha میدن وگرنه فکر نمیکنم برند اون اهمیت داشته باشه اما نان و ببلاک اکثرا استفاده میکنن

من که نان میدم خیلی هم راضیم شیر خودمم میدم

گیگوز برا یبوست خوبه

دختر من همین مشکل زور زدن رو داشت،بردم دکتر براش ببلاک کامفورت داد،الان بهترشده

اپتامیل و پلاس ویتامیناش زیاده،خوبه برا بچه پس یبوست میاره اما هر از گاهی اگ روغن زیتون یا روغن بادام شیرین بریزید توش رونده میشه خوبه

من اوایل آپتامیل میدادم خوبه بدمزس وباعث میشه بچه اشتیاقشو ب شیر مادر ازدست نده اما ایرادش اینه که به محض خوردن بچه مدفوع میکنه

ببلاک از همه سبکتره

خب حتما سنگینه براش یا شایدم غلیظ درستش میکنی، یا شیرشو عوض کن یا رقیقتر درست کن براش😊

سلام گلم شیرخشک نان ۱عالیه

همشون خوبن واینی که داری بهش میدی عالیه،امابدمزه است،اگه به زورمیخوره بهش نانHAبده البته باتاییددکترش

موقع مدفوع یه درجه و نیم آب و یه حبه قند مخلوط کن بده ،شاید راحت تر شکمش کارکنه

من اپتامیل میدادم دکترمتخصص ببلاک نوشت وگف بهتره وبچه هم وزن میگیره
پسرمنم موقع مدفوع گاهی خیلی زورمیزنه وگریه میکنه اماشیرخشک که میدم بهترمیشه
هرچندروزیکبار چندتاقاشق بهش اب قندبده خوبه هم زردیش دفع میشه هم مدفوعش

دکتر مانی گیگوز ومعرفی کرد،من خیلی راضیم

منم اپتا میل میدم دخترم روزی یه بار مدفوع مبکنه ولب خیلی دلش میچپیه ولی با شیر خدا رو شکر وزن گرفته

آپتامیل خیلی قشنگه شیر مادر فرق ندارد خوبه.

من نان میدم راضیم

نان یبوست میاره

بیومیل بهترین شیره

من شنیدم که نان خوبه واس یبوستش هم خوبه بازهم بیشتر تحقیق کنید

نان بهترین شیر خشکه من نان میدم خیلی خوبه

هر شیر خشکی رو هر بچه ای متفاوته
مثلاً یکی با آپتامیل یبوست میگیره یکی نمیگیره
یکی با نان وزن میگیره یکی نمیگیره باید امتحان کرد

من چرا دخترم ابتامیل اصلا وزنش بالانبرد میخام الان بیومیل دو بدم دخترم دوتاکلیه ش شن دارن نمیدونم چکارکنم

سوپرامیل چربه خوبه

عزیزم با دکترت مشورت کن
سر خود شیرخشک عوض نکن
معده بچه کوچیکه ممکنه هضم بعضی شیرخشکها براش مشکل باشه و اذیت بشه
برای من که نان نساخت کلا یبوست بود
ببلاک هم رنگ مدفوع رو عوض کرده بود
آپتامیل دادم خوب بود
هر شیرخشک به هر بچه ای نمیسازه
بستگی به معده و هضم و توان بچه برای هضم داره

سلام اتفاقا منم بچم 40روزه نمیدونم چی بدم بهش ببلاک گرفتم زور میزد هنگام مدفوع حالا نان گرفتم مدفوع بو میده سبز هم شده ؟

سلام فقط آپتامیل

ببلاکHA بدین عزیزم اگه شکمش کار نمیکنه,نفخ داره،ولی در کل باید ببینین چه شیر خشکی بهش میسازه

من به پسرم ببلاک میدادم یبوست گرفت دکتر ببلاک کامفورت داد هیچ تغییری نکرد.. آپتامیل که دادم خوب شد بهش ساخت...

باید بررسی کنی ک حساسیت ب پروتئین گاوی نداشته باشه ک زیاد زور میزنه ، ولی اگه حساسیت نداشت بیومیل پلاس خیلی روون میکنه و سیر کنندس ❤

اپتامیل بده چون هم سبکه هم شیر خودتو ول نمی کنه
نان خیلی خوشمزس دیگه سینتو نمیگیره

سلام‌من اول ابتامیل میدادم ابتامیل زیاد به بچه ی من وزن نمی داد بعد دیر به دیر شکمش کار میکرد ولی الان دیگه تروویتال میدم عالیه هم وزن دهیش هم از نظر دستشویی

بهش گيكوز بده مدفوع قوام دار ميكنه يعني نه اسهال نه يوبس گيكوز ١عاليه رو خودشم زده براي هضم راحت معده تقويت روده

من آپتامیل پپتی میدم خیلی راضیم

شیرخشک گیگوزبرای این حالت هم خوبه دفعشون خیلی راحت میشه

من بچه ام اینجور بود دکتر بلاک کامفورت داد چند تا دکتر دیگه هم پرسیدم همین را کفتن

عزیزم بهش نان بده خیلی عالیه

دختر منم همینطور بود بهش ببلاک یک دادم اگر شکمش خوب کار نمیکنه شکمشو با روغن زیتون بمال و با گوش پاک کن یکم روغن زیتون بزن به مقعدش روزی دوسه بار این کارو بکن

من بیومیل پلاس میدم خیلی راضیم

من ازسوپرامیل1 راضی هستم

بیومیل پلاس خوبع من به بچه م میدم مشکلی نداره

میگن اپتامیل عالیه.لابدنفخ داره واسش قطره ضدنفخ بگیرکولیکز

ببلاک کامفورت ک خوبه سبکم هست برای هضم و مدفوع

سلام.من شیر خشک ببلاک میدم راضیم.شیر خشک نان هم خیلی خوبه به شیر مادر نزدیک تره. برای یبوست میتونین با روغن گلیسرین تنقیه کنین بچه منم اینطور بود خدا رو شکر چند روزه بهتر شده اگه روزی یبار شکمش کار نکنه به یبوست عادت میکنه با روغن زیتون یا روغن گلیسرین مقعدشو آروم ماساژ بدین.خوب میشه انشالله

من اول گیگوز میدادم دل درد می‌گرفت بعد ببلاک کامفور د اونم اوایل خوب بود بعدش از طعمش خوشش نمی‌آمد و بازم دل درد می‌گرفت الان دارم ابتامیل میدم

همین ک میدی از همه بهتره و هضمش راحتره

آپتامیل پپتی خوبه من ب پسرم میدم مدفوعش خوبه ولی امروز ببلاک دادم فقط گریه میکنه نمیدونم چشه

ببلاک کامفورت برای رفلاکسیا هست یه مقدار چربتر و سنگین که تو معدشون بمونه ،اگه بچتون رفلاکس نداره کامفورت ندیییییید ،ببلتک ساده باید بدید

من از ۱۳ ماهگی ب پسرم سوپرامیل دادم
اونم یبوست شدید داشت آپتامیل و ببلاک و گیگوز میدادم جالب نبود سوپرامیل براش بهتر بود و دکتر میگفت به شیر مادر نزدیک تره

عزیزم شیرخشک نان بهش بده

آپتامیل بهتره چربه و وزن دهیشم خوبه