۱۱ پاسخ

اگر کودک شما مکمل قطره آهن را به راحتی نمی‌خورد و یا دچار استفراغ بعد از قطره آهن میشود می‌توانید برندهای مختلف و یا قطره آهن خوش طعم رو امتحان کنید.

اگر با این حال هنوز در خوراندن مکمل آهن به کودکتون موفق نیستید بهتر است برای مقابله با کمبود آهن و همچنین کمک به درمان کم خونی به سراغ موادی که در طبیعت یافت می‌شود برویم. مواد غذایی نسبتا زیادی وجود دارد که حاوی مقادیری از آهن بوده و مصرف مداوم آن‌ها کمبود این ماده معدنی را در بدن جبران می‌کند. دیگر مزیت استفاده از مواد گیاهی حاوی آهن این است که این مواد مثل قطره آهن دندان را سیاه نمی‌کنند و محدودیت فاصله بین قطره آهن و شیر را نیز به همراه ندارد.

این مواد شامل برخی از غذاها مثل گوشت، حبوبات (عدس، لوبیا، ماش و لپه)، مغزها (پسته، بادام، فندق و گردو)، زرده تخم‌مرغ و سبزیجات می‌باشند که می‌توانند در کنار مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک، به تامین نیازهای بدن کودک کمک نمایند.

لیست سایر مواد غذایی که حاوی آهن هستند:

- آلوی سیاه

-بلغور جو دوسر

- زردآلو

- کشمش

- ماهی تن

- کلم پیچ

- اسفناج

- ماهی

- جوجه مرغ

- گوشت قرمز

- کرده بادام زمینی

- سویا

- بوقلمون

- شیر خشک کودکان غنی شده با آهن

شما می توانید با گنجاندن این مواد غذایی به رژیم غذایی کودک خود در دورانی که او شروع یه خوردن غذاهای جامد کرده از کم‌خونی و فقز آهن کودک جلوگیری کنید. فقط توجه داشته باشید که بعضی از این مواد برای نوزادان زیر یک سال ممنوعیت دارند و با توجه به ممنوعیت‌های غذایی از این لیست بهره‌برداری کنید.

برگرفته از: healthyfamiliesbc.ca

درکنارش بهش عرق کاسنی یا هندونه هم بده .چون طبع سه شیره گرمه.باید درکنارش خنکی بهش بدی

این مشکله خیلی بچه هاست دختر منم نمیخوره فعلا مواد غذایی آهن دار بیشتر بهش میدم به نظر من هر چیزی تو مواد طبیعی بهتر از داروهاست

سلام عزیزم
منم به دخترم نمیدم.به جاش سه شیره بهش میدم.شیره خرما.انگور و توت.هر هشت ساعت یه قاشق چایخوری رو تو آب حل کن بده بخوره.عدسی هم خیلی اهن داره

من ب پسرم قطره میم میدم هم مولتی هم اهن.پرتقالیه،راحت میخوره

سلام عزیزم عدسی .اسفناج عالیه

دختر منم نمیخورد.قطره لیپوزوفر بده هم خوشمزس میخوره هم دندونو سیاه نمیکنه

غذاهای مقوی بده بهش مثل عدس گوشت قرمز

بنظرم هیچ خوراکی نمیتونه جایگیزنقطره آهن بشه بخاطر فورمولاسیون ساختش و جذب شدنش سعی کنید با یه ترفندی بهش بدید بخوره

سلام من پسرمو بردم پیش یه دکتر خییلی خوب بود گفتم اهن نمیخوره گفت نده بجاش یه شربت داد که توش هر ویتامینی داره منیزیم داره هرچی اسمش استوئکر هست

سلام دختر منم نمیخوره منم بهش نمیدم عوضش چیزای مقوی میدم مثلا به سوپش همیشه عدس اضافه میکنم چون سرشار از آهنه