۴ پاسخ

سلام من کولیکد میدادم عالی بود

عزیزم قطره کولیکید کولیف کولیکیز همش یک کارو میکنن ضد نفخ و انتی کولیک هستن هر کدومو بدی خوبه

شربت اهورا نی نی خوبه. من تمام شربت‌های خارجی رو امتحان کردم این یکی بهتر جواب داد. ضمن اینکه پاهاش رو موقع درد به حالت دوچرخه تو شکمش بیار و شبهه بالش بذار زیر پاهاش بخوابه درد نفخ کمتر میشه زودتر نفخش خالی میشه

سلام
بهش قطره ایزی کول قبل از هر وعده شیر دادن بده دستورالعملش توش هست و قبل از خواب شبش و آخرین شیر خوردن قطره پدی لاکت بده خیلی جواب میگیری