سلام خانما کسی هست
نوزاد نارس داشته باشه؟

۱۲ پاسخ

بله پسر من ۳۴ هفته به دنیا اومده با وزن۲۳۰۰ کیلو والان دوماهشه و۱۶ روزهه ۴۲۰۰هست خداروشکر وزنش خوبه

بله بچه من ۳۰ هفته به دنیا اومد با وزن۱۱۷۰وچهل روز تو بیمارستان بود الان پنج ماه وسیزده روزه هس باوزن ۵۶۰۰

سلام .من پسرم ۳۱هفته دنیا اومد با وزن ۱۳۷۰ بعد۲۲روز هم بستری بود بخاطر کمبود وزن .الان ده ماهشه وزنش ۹کیلو

چن ماهه بودن؟

بچه ماکه۲۸هفته بدنیا اومده بدترازنارسه😌

بله هفت ماهه با وزن 1710دوازده روز بستری

اره پسرمن 34هفته به دنیا اومدمیاندواب داخل ان ای سیو بود12روز

بله عزیزم پسرمن ۳۶هفته به دنیااومد

خواهرم نوزاد خیلی نارس داشت.
۳۲ هفته با وزن خیلی افتضاح ۷۰۰ گرم به دنیا اومد.
۲۶ روز تو دستگاه و تحت مراقبت بود.
الان یه سال و نه ماهشه.و خداروشکر مثل بچه های دیگه است و هیچ مشکلی نداره

سلام.بله.دوقلوها من 33 هفته بدنیا اومدن 10 روزی تو دستگاه بودن.همه سختی هاش ب کنار صبر میخواد صبر.تازه ی پسر 5 ساله هم دارم تو این شهر هم غریبم

سلام ..بله دخترم منم نارس هست...۳۴ هفته به دنیا اومده ...موقع تولد ۲۱۷۰بود ولی بعد وزن کم هست شد ۱۸۰۰.........۱۸ مهر هم میشه یک ماهه قرار هست ببرم درمانگاه. خدا کنه که وزن اضافه کرده باشه..هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک میدم...شیر خودم کم هست هر کاری میکم سینه ام رگ نمیکنه 😭

اره من بچه اولی ودومی نارس بودن چرا