۵ پاسخ

در ابتدای حاملگی برای تایید وجود بارداری، مناسب بودن محل و وضعیت لانه گزینی، تعداد ساک حاملگی و فعالیت قلب جنین سونوگرافی انجام می گیرد که از تست‌های لازم دوران بارداری و در تست سه ماه اول قبل از سونوگرافی ان تی است. بهترین زمان برای انجام این سونوگرافی چه به روش شکمی چه از طریق واژینال، هفته 8 ام بارداری به بعد است. و در تست‌های سه ماهه دوم مادر آنومالی اسکن را باید برای سلامت جنین از نظر عدم وجود نقص مادرزادی انجام دهد.

 بهترین زمان برای انجام سونوگرافی اکوی قلب جنین هفته های 18 تا 22 بارداری است اما در ایران با توجه به محدودیت زمان سقط این تست تا پیش از هفته 19 بارداری انجام می گیرد. این تست مشابه یک سونوگرافی شکمی انجام می شود و با کمک آن ساختار و عملکرد قلب و اجزای آن مورد بررسی واقع می شود.

یعنی یک مته وسه روزته

28 رو به اضافه پنج کن میشه میشه سی وسه روز

هفته چندرفتی سونو؟
سونو داخلی انجام داد یا شکمی؟

اره عزیزم نی نی یه...احتمالا توی ۶ هفته باشی