۱۵ پاسخ

خوابیده شیر دادن موقعی برا گوش بچع ضرر داره که چیزی زیر سرش نباشه. سعی کنید حداقل دستتوتو بذارید زیر سرش اینطوری شیر تو گوشش نمیره و ضرر نداره

دختر من باید راه برم تا شیر بخوره.فقط وقتی خوابه من نشسته شیرش میدم😄

اره گلم از 3ماهگیش

منظورم از خوابیده(دراز کشیده)هست

خوابیده باید خیلی حواست باشه سینه نیفته رو بینیش، با دستت باید نگه داری ، ولی هر طوری که بچه راحتر میتونه بخوره بهش شیر بدید

بله من به سام خوابیده شیر میدم خیلی راحته فقط همیشه یه دستمال دستمه که سینم رگ میکنه شیر از دهنش میریزه پاک کنم و خوده سام خیلی راحته خوابیده بهتر شیر میخوره تا تو بغل

اره گلم بهترشیرمیخورن چون خوابن

سلام بله من خوابیده شیر میدم

اره عزیزم منم خوابیده بهش شیر میدم

نه خودش بیدار میشه شیرش میدم

من شنیدم برا گوش بچه ضررداره. درسته؟؟

سلام بله من میدم

نه اصلا خطرناکه .اگه سینتون بیوفته رو بینیش خفه میشه نکنید لطفا خواب انسان سنگینه بک لحظه غفلت یک عمر پشیمونی میاره

مرسی خانوما ک جواب دادین. دیگه توکل بخدا
منم گاهی خوابیده شیر میدم چون واقعا خسته میشم نمیتونم همش بشینم

آره هم خوابيده هم نشسته😊