۱۰ پاسخ

سلام گلم خونریزی تا چهل روز وخرده ای ادامه داره من هم هنوز الان شش هفته که زایمان کردم ولی قطع نشد

سلام من سزارین کرده بودم تا نزدیک ۵۰ روز هم خونریزی داشتم هم لکه بینی بعد ۵۰ روز دیگه تموم شدم .البته بدن همه عین هم نیس فرق داره.هرچی بیشتر تو سزارین خونریزی داشته باشی به نظر من بهتره اخه تو سزارین همه خونای کثیف از بدن تخلیه نمیشه که

به نظر من بزار خوب خوب بشی بعدش نزدیکی داشته باش.

سلام من بعد۴۰روزداشتم.تا۶۰روزم خونریزی طبیعیه

منم ۳۰روزه زایمان کردم هنوز لکه دارم دکترم گفت تا۴۶روز صبرکن بعدنزدیکی کن

عزیزم من ۵۷ روز خون ریزی داشتم اخراش کم شده بود الانم پسرم دوماه و یک روزشه برای من که طبیعی بود

معمولاتاچهل روزگی خونریزی ادامه داره ولی کم.بعدچهل روزم میتونی نزدیکی داشته باشی

سلام من هم سزارینی هستم تا چهل خوب میشی

تا ۴۰ روزه ضرر داره

قانونیش ۴۰ روزه ولی ۵۲ روزه باز خون ریزیم چند روزه شدیده هر وقت قشنگ کامل قطع شد نزدیکی کن😂😂فرار نمی کنه ک