۱۶ پاسخ

اره من الان ۴ماهمه ,ولی اصلا از همون اول هیچ حالت تهوع و احساس بدی نداشتم,به هرکسم میگفتم میگفت نگو به کسی چشمتت نزنن , فقط خستگی و بی حوصلگی داشتم

سلام من هم اصلا حالت تهوع ندارم ولی به شدت از دستپخت خودم بدم میاد

من تو هفته یازدهم هستم.اصلا انگار نه انگار باردارم.هیچ علائمی ندارم

اره منم اینجورم هیچ ویاری ندارم ن از چیزی خوشم میاد ن از چیزی بدم میاد

من اصلا هیچ ویار یا حالت تهوع ندارم هیچی هیچی

سلام من تو هفته ۱۰ هستم ولی خیلی کم تهوع دارم کلا یکی دو بار داشتم...ولی خیلی سینه درد دارم...نفخ میکنم...بی حوصله و دپرس میشم گاهی

سلام اره منم اصلا حالت تهوع نداشتم

یعنی اصلا حالت تهوع نداشتید

سلام
منم نداشتم.

من خیلی کم حالت تعوع داشتم یه بار سیرابی خوردم دیگه تا اللن حالم بهم نخورده

سلام
بله من سر بارداری اولم والان سردومی ویار ندارم

سلام اره منم اصلا نداشتم تاالان

سلام آره من بودم اصلا حالت تهوع وویارنداشتم

سلام منم فعلا ندارم ولی همه میگن حالت تهوع داشتیم اول نگران کننده بود حالا که پیام های شمارو خوندم خداروشکر خیالم راحت شد. گاهی وقت ها قبل اینکه بدونم باردارم یه کوچولو احساس می‌کردم غدا میخورم یه حالت تهوع داشتم ولی خیلی خفیف رو بعضی غذاها

منم الان هفته ششم هستم تا الان هیچ حالت تهوعی نداشتم

سلام عزیز آری منم باردارم اما اصلا حالت تهوع ندارم
از داکتر هم سوال کردم گفت عادی است 🥰