۱۰ پاسخ

من هرروز که بیدارمیشم اول یه قرص دمیترون میخورم تا شب دیگه حالم بدنمیشه.چوب شور یا بیسگوییت تردم خوبه😊زنجبیل تازه یه تیکه بزار دهنت.موز بخور.

من فقط صبحا تو خواب حالت تهوع میگیرم تا بالا نیارم راحت نمیشم تاکی اینطوره

قرصم خوبه ولی سعی کن نخوری چون ممکنه رو بچه ...

ن ن، چیز داغ و گیاهی نخوری فقط اب زیاد و میوه خیار پرتقال بخور

عزیزم سیرابی خیلی خوبه برا من که تاثیر داشت البته من قرص نخوردم

خب عزیزم قرص حالت تهوع بخوراگه اونم خوب نشدی امپولشوبزن

سلام عزیز منم خیلی حالت تهوع داشتم جوری که هیچی نمیتونستم بخورم اگرم میخوردم گلاب بروت بالا میاوردم بعد یکی از دوستان گفت قرص دمیترون خورده حالش خوب شده منم قرص دمیترون گرفتم خوردم ولی الان خداروشکر اصلا حالت تهوع ندارم

عزیزم لیموترش تازه هم خیلی خوبه

زنجبیل بو کن خیلی خوبه

منم همینطور بودم رفتم دکتر قرص دمیترون بهم داد نصف میکنم نصف یک ساعت قبل صبحانه و نصف یک ساعت قبل شام خداروشکر که بهترم