۹ پاسخ

عزیزم اصلابه حرف کسی گوش نکن سیستم بدن هرکی فرق میکنه من یکی ازدوستام شکمش ازشیش ماهگی یکم گنده شدمشخص شدالکی نشاسته جات نخورکه ورم کنی...روزی سه تاپنج وعده میوه بخور...سبزی بخورخرمابخورچیرایی که مقویه بخور

سلام گلم ب این حرفا گوش نکن منم الان تو نه ماه هستم شکمم اصلا نشون نمیده مهم وزن فندقمون هست ک اونم خداروشکر خوبه

ول کن بابا بیخیال مهم وزن نی نی هوچولوته هر وقت این حرفو گفتن تو هم بگو بچه ی خوبیه نمیخواد جلب توجه نامحرم بشه !

سلام خوبی به این حرف ها اصلا گوش نده

عزیزم اینم عاقبت گوش دادن ب حرف دیگرانه....
هنوز دیر نشده کلا یاد بگیر حرف دکتر برات ملاک باشه خصوصا از وقتی بچت بدنیا بیاد اخه بازم میان میگن اینو بهش بده بخوره شیرت فایده نداره و بچمون لاغره و......
درصورتی ک ظاهر بچه مهم نیست اگه وزنش و نمودار وزنش خوب باشه کاری ب بقیه نداشته باش

تازه ازخداتم باشه.منک خوشحال بودم چون بنظرم خیلی قشنگه زیادچاق نشی وازریخت نیافتی.من الان هیچ ترکی نداره شکمم و راضیم

عزیزم ب این چسزافک نکن من هیچی شکم نداشتم وهیچکس نفهمید.بچمم 3کیلوبود.خداروشکرک سالمه وزنش برام مهم نیس

دوست عزیز اصلا ب این حرف ها گوش نکن.....شکم کوچیک نشانه کم ورن بودن جنین نیس و همین طور بزرگ نشانه نشانه وزن بالای جنین.....
من خودم اصلا سر دخترام شکمم ی دونه ترک کوچیک هم نخورد انقدر ک کوچیک بود....
ولی خدادوشکر دخترام وزنشون بدنیا اومدنی بالای سه و نیم بودن

عزیزم من هفته های اخرم اما شکمم خیلی کوچکه. همه بهم میگن اما اهمیت نمیدم. حتی شنبه ک رفتم معاینه خود ماما گفت تو برای این یه ذره نگرانی؟ گفتم مهم اینه که وزمش طبیعیه و سالمه.