۱۱ پاسخ

سلام من رفتم فروشگاه اقا بزرگ تو شهيد رجايي تهران همه چيز داشت و راحت بيشتر خريدامو كردم وقيمتاش عالي بود پيشنهاز ميكنم حتما برو اونجا

سلام خانمی
انبار اقا بزرگ تو بهشتی ،قیمتاش از همه جا پایین تره

سلام بعضی چیزارو نخر میمونه رو دستت بچه بزرگ بشه مثل کمد گهواره اینا بعد بی استفاده میشن من از احیم قرض میگیرم گهواره و لباسشویی چون بخرم بعدش نیازم نمیشه فقط اباس و پوشک لوازم بهداشتی بنظرم بخر با پتو و تشک اینا فقط لازمن

بسلامتی عزیزم کالسکه ونی نی لای لای هم اگه دوست داری میتونی بخری
ببخشید کجای کرجی؟

عزیزم مبارکه بسلامتی مگه مادرت اینا نمیگیرن

سلام عزیزم اگه دستت خالیه و اتاقت جا نداره نیاز نیست تخت و کمد بخری

سیسمونی اقا بزرگ عالی شاید راهش از کرج دورباشه ولی جنس قیمتاش از مغازه ها بهتره من خودمم کرج بودم رفتم از اونجا خریدم

سلام نی نیت بدنیا اومد

سلام خریدی سیسمونی

سلام اگه میتونی برو قلعه میر بعد از سه راه آدران خیلی جنس های خوب وشیک داره از تخت خواب تا کمد ارزون هم هستش باید قشنگ اونجارو بگردی اون چیزی که به دلت میشینه رو بگیری

سلام بزن تو اینترنت لیست کامل برات میاره ه کدوم خواستی لازمت نشد نخر فشار هم نیاد برات