۱۷ پاسخ

سلام عزیزم وقتی از حموم میخواستی بیای بیرون دهنتو بزار دم گوشش وهوف بکش بعدم تف کن هرچی آب تو گوشش میاد بیرون

یه کلاه لبه دارهست مخصوص حمام بچه است نمیزاره اب تو گوشش بره

عزیزم ببخشید ولی کنجکاو شدم ببینم مشکلتون حل شد ؟ چی کار کردید ؟ به منم راهکار بدید

قبل شستنش با دست گوشش را نمناک کن ، آب اصلا تو گوشش نمیره

من پسرم رو خودم حموم میکنم قبلش با روغن زیتون چرب میکنم

موقع حمام کردن وقتی میخواین اب بریزین روی سرش اگه سرش صاف نگه دارین اب نمیره داخل گوشش

گلم گوشش رو با پوماد بتامتازون چرب کن بعد داخلش یه پنبه بزار

سلام عزیزم من شنیدم تو گوشو چرب کنی اب نمیره توش .با وازلین یا روغن زیتون

آره عزیزم یه مدل کلاه هست لبه داره ولی من با دست گوشاش و به سمت داخل میگیرم آبکش میکنم نمیره آب
محض احتیاط بعد حمام هم با دستمال خشک میکنم

تو سیسمونی فروش ها کلاه حمام هست

اگه محتاط باشی اب نمیره ولی اگه هم رفت باحوله سرشوخم کن اب اضافیش روبگیر.

سلام با انگشت کوچیکتون یه مقدار گوش بچتون چرب کن

یه نقاب حمام هست براحتی میشه استفاده کرد از سیسمونی فروشی ها بخرید

حمامش ک دادم درجا همون ت حمام وقتی ک میخام دور حوله تابش بدم دهنمو میزارم رو گوششو مک میزنم ابش میاد بیرون با گوش پاک کن هم بیرونشو خوب خشک میکنم فرو نمیکنم

بله کلاه لبه دار مخصوص همینه خیلی خوبه من واسه دخترم گرفتم

سلام. پنبه روباوازلین چرب کن بزارتوگوشش

سلام قبل از رفتن ب حموم پنبه تو گوش بچه کن و موقع ک خاستی سرش بشوری ب شکم بخواب مش سرش پایین بگیر و کم کم اب بریز