۵ پاسخ

دو هفته بعدش .علائم حاملگی بستگی ب خودت داره .منک اصلا علائمی نداشتم براهمین باورم نمیشد باردارم

عزیزم بی بی چک باید حداقل 10 تا 15 روز از پریودت عقب افتاده باشی ولی آزمایش تو هفته اول نشون داده میشه حالت تهوع سرگیجه تغییر خواب از علائم من بود بعضی ها هم بدون هیچ علائمی بارداری رو میگذرونن

گلم شما باید نزدیکی رو ی شب درمیان یا هر شب داشته باشید تا وقت پریودیت اگه ی هفته یا دو هفته دور کردی و پریود نشدی بی بی چک استفاده کن نشون میده باردارید یا نه عزیزم
البته علائم بارداری هم شبیه علائم پریودی هستش

من بعد از ۱۰ روز مثبت نشون داد

عزیزم وقتی پریودت چند روز عقب افتاد بزن
من چون پریودام مرتب بود،یک روز عقب افتاد و بی بی چک زدم،مثبت شد،ولی برای هرکس فرق داره🌹