۱۱ پاسخ

ربطی به سزارین یا طبیعی نداره.طول دوره ی نفاس ۶ هفته هستش که توی این دوره احتمال عفونتهای تناسلی بالاتر هستش و نباید رابطه ی جنسی برقرار کرد بعد از ۶ هفته مشکلی نیست

سلام تا شش هفته بعد زایمان نزدیکی نباید کرد

تا بعداز چهل روز نباید نزدیکی داشته باشی چون رحم اون امادگی قبل رو نداره و خونریزی هم طبیعیه مک تایک ماخونریزی داشتم

ازنظر شرعی تا 40 روز ولی دکترمن گفت سزارینها تا 3هفته بعداز زایمان ولی طبیعی تا 40روز

تا چهل روز نباید نزدیکی کرد تارحم جمع بشه

سلام عزیزم تا ۴۰ روز تا رحم جم بشه، عزیزم شما تا ۴۰ روز خونریزی

سعی کن تا چهل روز نزدیکی نداشته باشی چون بخیه هات هنوز خیلی خوب نشدن

تا 40روز نزديکي نکني بهتره

زایمان طبیعی رو میگن تا ۴۰ روز نباید نزدیکی داشت ..
خونریزی یا لکه بینی تا ۴۰ روز طبیعیه

تا چله نباید نزدیکی کنی خونریزی امکان داره تا دوماه هم داشته باشی طبیعی هستش

سلام.تا ۴۰ روز نباید نزدیکی داشت.چون میگن اگ خونریزی هم نداشته باشی از نظر شرعی ایراد داره