۵ پاسخ

نه سونو نده .من خودم باردار بودم سونو دادم چیزی تو سونو معلوم نبود چون بچم کوچیک بود .اول یا ازمایش یا تست

می خواهی مطمئن شوی اول بیبی چک بزن وبعد برو دکتر زنان خودش بهت می گوی که چند هفته و ازمایش هم برایت می نویسد

تا ده روز بعد پریودیت صبر کن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن..اگه مثبت بود برو آزمایش بده

من که میگم هیچ کدوم یه هفته صبر کن اگه خبری نشد برو سونو بده اینطوری الکی به خودت استرس میدی

سلام بهتره اول بی بی چک بزاری بعد بری آزمایش ایجوری مطمئن تره