واسه دل درد نوزاد چي بديم بهش؟

۳ پاسخ

من دکتر براش دارو کامی وی نوشت که گیاهیه تاثیر نداشت ولی قبلش خودم بادیون میدادم بهش خوب بود به دکتر گفتم گفت اگه بهش میسازه مشکلی نداره عرق نعنا هم خوبه یک قاشق مربا خوری بهش بدی ولی یادتون بهتره هم برا خوابش خوبه هم بچه رو تپل میکنه اگه خواستی بدی بساب شون تو اب جوش یه سر قاشق بریز یکم نبات هم بریز بعد صاف کن بده بخوره من دخترم از دو روزی میدادم بهش

اگه درمان خانگی میخوای از تخم شوید و نبات دم کرده و عرق نعنا و نبات .رازیانه استفاده کن . اگه هم داروی داروخانه میخوای بهش قطره کولیف یا کولیک یا گرمیچر بده

من دیروز بردم دکتر کولیف داد من میدم خوب میشه