۱۰ پاسخ

سلام این ریزش مو در تمام مادرا عادیه به دلیل افت شدید هورمونهای بارداری از جمله پروسترون وخروج جفت دچار ریزش شدید مو می شم ومواد مفیدی که باید مصرف کنیم ویتامینهای گروه Bاز جمله گندم .عدس وماشه..وزینک که در تخم مرغ .تخم کدو .هندوانه .نخودفرنگی وشیروسینه مرغ.بادام وبادام زمینی پیدا می شه وآهنه که درگذشت قرمز.جگر. عدس .کشمش وزیره هست وتاشش ماهگی این ریزش ادامه داره وسعی کن سه روز یک بار موهات رو شونه بزنی ان شاءالله که به دردت خورده باشه

سلام منم شدیدا ریزش دارم طبیعیه بخاطردوران شیردهیه سعی کن مکملو قرصای اهنو بخوری مصرف لبنیاتتوببری بالا

سلام ریزش مو بخاطر کمبود آهن و ویتامین و کم خونی هست بعداز زایمان تا وقتی شیر میدید باید قرص مولتی ویتامین و قرص آهن حتما بخورید

ریزش مو به خاطر کمبود آهن و ویتامین و کم خونی هست بعداز زایمان تا وقتی که فقط بچه شیر میخوره یعنی حدودا شش ماه بعداز زایمان باید قرص آهن و مولتی ویتامین بخورید تا ریزش مو نداشته باشید

اخ گفتی،،من که کلا یه طرف سرم خالی شده،،ازبس که موهام میریزه،،،بعضی وقتا میزنه سرم برم کوتاه کنم😞😞

برای من چهارماهگی ریزش داشت پنج ماهگی قطع شد

منم برعکس دوران حاملگی شدید ریزش دارم ،مصرف قرص اهن و مواد اهن دار جلوی ریزش رو میگیره

وای من ک موهام خیلی میریزه میگن وقتی بچه داره مادرشومیشناسه موهای مادرمیریزه

چطور شماها همه ریزش دارید من ریزش موهام مثل قبل از زایمانم هست شایدم کمتر 😕

سلام فک کنم تااخره شیردهی باشه