۶ پاسخ

سلام بله درسته
ولی اگه رب انار بخوری تاثیرش چند برابر هست

سلام انار هم باعث زیبایی جنین میشه هم خون وکبد تمیز میکنه وکمک میکنه که زردی نی نی کوچولو خیلی پایین بیاد خوردن انار در دوران بارداری توصیه شده

سلام گلم اره سعی کن زیاد بخوری خیلی خوبه سیب گلابی اینا همشون تاثیر دارن

انارم باعث میشه زردی نگیره

اره راسته تازه من ویارم ب انار بود تو برج ۳ ب زور گیر اوردم اینقد انار ب حاملگیم خوردم ک نگو

سلام بله پیامبر توصیه کردن زنان ابستن در ۳ ماه اخر انار زیاد بخورین.انار باعث میشه بچه زردی هم نگیره