۴ پاسخ

منم عین شما هستم سمت چپ بخوابم نفسم میگیره نی نی خوشکلتون دختره یاپسر

نه عزیزم ولی اگه بتونی بخوابی خوبه من خودمم همینجوریم بیشتر سمت راست میخوابم به دکترمم گفتم گفت منعی نداره

سلام عزیزم اشکال نداره اگه نمیتونی
دلیل اینکه میگن به پهلوی چپ بخوابین واسه اینه ک فشار به کبد وارد نشه مخصوصا اگه وزنت خیلی بالا باشه و جریان خون و سوخت و ساز مواد راحت تر صورت بگیره و مواد مغذی رو جنین بهتر دریافت کنه

در طول روز که استراحت میکنی به سمت چپ بخواب شبا به سمت راست که اذیت نشی ولی در کل اگه مشکل قلبی و تنفسی نداشته باشی فکر نمیکنم مشکلی باشه سمت راست بخوابی