۱۲ پاسخ

اره عزیز میتونی بهش بدی. من بهداشت سوال کردم گفت مشکلی ایجاد نمیکنه اگه بچه خیلی درد داره روزی سه بارم میتونی بهش بدی ...

سلام عزیزم اره می تونی بدی من به دخترم میدم دل درد شو خوب می کنه عرق نعنا با اب کمی ولرم با نبات خیلی خوب بریز تو شیشه بده بخوره

گلم دایمیتکون بده بهش درسته اینم عرق نعنا داره ولی انگاری بهتر از عرق نعنا خالیه چون عرق نعنا پرز معده رو مییگیره معده خراب میشه خدای نکرده

اره بده اما کم چن قطره بیشتر ندی من میدم خیلی خوبه

عرق نعنا نده چون هنوز بچه اس.دکتر بمن گفت نده بجاش یک شربت داد بنام کولیک اید خیلی خوبه نمیزاره پسرت دلدردبشه.هر۶ساعت۱۰قطره بهش میدم من

اگه ریفلاکس داره اصلا نده بدتر میشه

اره عزیزم میتونی بدی

پسرمن چون رفلاکس داشت نه به اون نه خودم خوردم

اره بانبات و اب سرد جوشیده شده بجوشون بده

اگه به داروخونه دسترسی داری شربت اهورا نی نی بگیر اگر نه چند قطره عرق نعنا با کمی آب و یه حبه قند قاطی کن با قطره چکون یا پستونک بده بخوره.

سلام ، آره میشه با کمی آب داغ ویک قاشق مربا خوری عرق نعنا باهم قاطی کنی بدی،

نه عزیزم عرق نعنا برای بچه خوب نیست میتونی از شربت اهورا دارو استفاده کنی برای نفخ ودل درد است