۸ پاسخ

برفک دهن بایدخیلی زود برطرف بشه چون نشان از گوارش بد هستش.خودت تن تن سینتوبشور موقع شیردادن.نیستاتین عالیه نمیدونم چراخوب نشده.سینتم ب نیستاتین آغوشته کن موقع شیردادن.حموما نهایتن روزی یه باربرو

دختر منم زده. الان چهار پنج روز بهش نیستاتین دادم بهتر شده.
جوش های واژن ممکنه بخاطر سوزش ادرار باشه. ربطی به برفک نداره. بعضی ها هم موقع دندون دراوردن ادرارشون میسوزونه

عزیزم احتمال از سوزش ادرار اینطوری شده یابه چیزی حساسیت داشته اصلا برفک ربطی به گوارش نداره خودتون هروز سینه تون رو بشور ونیستات روبه سینه خودتم بزن انشااله خوب بشه

سلام عزیزم بچه شما خوب شد چکار کردید خوب شد

احمتالا چیزی خوردی بهش حساسیت نشون داده

به نظر من بع یک دکتر متخصص برو

عزیزم برفک رو خودت درمان نکن ببرش دکتر.پسر من از دوماهگی برفک گرفت الان آخرای شش ماهه تازه یه هفته اس خوب شده اونم نه کامل ،هنوز روی زبونش داره ولی دیگه به اطراف دهنش نزده خداراشکر.من دوماه نیستاتین دادم خوب نشد بردمش دکتر گفتن نسبت به نیستات مقاوم شده.ویوله دوژیانسین داد بهتر بود سه روزه خوب میشد اما تا دارو را قطع میکردم دو روز بعد دوباره مگرفت.فعلا یه هفته اس خوبه .اما یه قرصم نوشت و گفت اگه هیچ دارویی خوبش نکرد این قرص رو خودم و بچه بخوریم اما چون عوارضش زیاده من نگرفتم.اما اگه این بار برفکش برگشت قرص رو میگیرم.

عزیزم برفک دهن ربطی به گوارش نداره تو اینترنت به دقت در موردش مطالعه کن.دکتر پسرمن گفت بعضی بچه ها ایمنی بدنشون پایینه و طول میکشه تا خوب بشن