۴ پاسخ

ممنون مطلب خوبی بودعزیزم

نمیدونستم.ممنون

مرسی گلی👍......

ممنون خوب بود💝💝

سوال های مرتبط

مامان ساحل مامان ساحل ۵ ماهگی
کودک 5 ماهه چه کارهایی می تواند انجام دهد؟

در مراحل رشد کودک 5 ماهه بدون نیاز به کمک دیگران می نشیند. وقتی مادر او را روی زمین می نشاند، کمرش را صاف نگه می دارد اما هنگام نشستن او همیشه دور او را با چند بالش محصور کنید تا او به یک طرف نیافتد. وقتی کودک را روی شکم قرار می دهید، او دست و پایش را می کشد و تنه خود را بلند می کند به طوری که کمرش قوس می شود. وقتی او روی کمر قرار می گیرد، می تواند سر و شانه اش را بلند کند. او از بالا و پایین پریدن توسط مادر لذت می برد واغلب از روی شکم به کمر و از کمر به شکم غلت می خورد.
کودک 5 ماهه هرچیزی را با دهانش کشف می کند و می تواند براحتی شی را به دهان ببرد. حتی اگر او بتواند بطری شیرش را با دست بگیرد، بهتر است در گرفتن بطری شیر به او کمک کنید. کودک علاقه زیادی به غذای جامد دارد. بنابراین در 5 ماهگی، به کمک شیر مادر یا شیر خشک می توانید رژیم غذایی اصلی را به او بدهید. کودک 5 ماهه بسیاری از مهارت های کلامی را می آموزد. او می توانند بسیار از لغات را بارها و بارها تکرار کند. او می تواند صداهای مختلف را بشناسد و بداند که آن صدا به چه چیزی یا چه کسی تعلق دارد. این روش برای جلب توجه او بسیار مفید است. وقتی او در جایی بی قراری و ناآرامی می کند، می توانید با استفاده از یک دسته کلید و تکان دادن آن، توجه او را جلب کنید. در 5 ماهگی، کودکان بخوبی می توانند نیازهایشان را به شما بگویند، مثلا آنها با بالا بردن دستشان به شما نشان می دهند که او را باید بغل کنید یا وقتی شما از اتاق خارج می شوید، او گریه می کند. کودک 5 ماهه می تواند بخندد، قهقه بزند، شما را نوازش کند و یا ببوسد. او از بازی کردن در محیط اطراف لذت می برد.
مامان Luna🪽🌙 مامان Luna🪽🌙 ۸ ماهگی
پروبیوتیک در گوارش نوزاد چه تاثیری داره؟

پوشش روده نوزاد قابل نفوذ است و می‌تواند مواد خارجی را به داخل خون منتقل کند و پتانسیل واکنش آلرژیک را افزایش دهد. هنگامی که کودک از شیر مادر تغذیه می‌کند، اولین شیر مادر یا آغوز کمک می‌کند تا یک سد محافظ بر روی این پوشش ایجاد شود. این سد محافظ همچنین به عنوان محلی برای پرورش میکروب‌های مفید است که به تقویت روده کمک می‌کند. وقتی پروبیوتیک‌های اضافی را به نوزاد داده می‌شود این سد محافظ در برابر مهاجمین خارجی تقویت خواهد شد.

کاهش درد کولیک نوزادان: علت کولیک نوزادان ناشناخته است اما کارشناسان معتقدند که علت کولیک احتمالا باکتری‌های تولید کننده گاز و تعداد کم نوع خاصی از باکتری‌ها خوب در روده کودکان است. پروبیوتیک کودکان با غلبه بر تعادل بین باکتری‌های خوب و بد در روده، می‌تواند علائم کولیک را کاهش دهد. بررسی‌های پزشکی نشان داده که نوزادان مبتلا به کولیک اگر مکمل‌های پروبیوتیک مصرف کنند میزان درد ناشی از کولیک در طول یک هفته کاهش پیدا می‌کند.

پروبیوتیک کودکان می‌توانند به پیشگیری و درمان اسهال ناشی از عفونت یا از مصرف آنتی‌بیوتیک کمک کنند و روند بیماری را یک روز کوتاه می‌کند.

پروبیوتیک کودکان در کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مفید است. همچنین به بیماری التهابی روده (IBD) هم کمک می‌کنند.

مصرف مرتب پروبیوتیک کودکان ممکن است سبب افزایش تحمل به لاکتوز (قند موجود در شیر گاو) شود.

استفاده از پروبیوتیک‌های خاص در جلوگیری از عفونت‌های تنفسی مثل سرماخوردگی به ویژه در کودکانی که به مهدکودک می‌روند هم موثر است.
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
گفته می شود که اگر به نوزاد پس از ۵ ماهگی جو دوسر پرک داده شود، به دلیل خواص ضد التهابی که دارد خطر ابتلا به آسم در دوران کودکی را کاهش می دهد.

از آنجایی که جو حاوی گلوتن است، پروتئین موجود در آن بافت ژلهای به این ماده غذایی داده و همانند گندم به غلظت غذا اضافه میکند.

بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه میکنند که مادران باید جو را پس از پایان ۶ ماهگی به برنامه غذایی نوزادان خود اضافه کنند، زیرا گلوتن مادهای است که اگر قبل از پایان ۶ ماهگی به وعدههای غذایی کودک اضافه شود، خطر ابتلا به سلیاک را در بدن او افزایش میدهد که یک وضعیت سلامتی جدی محسوب شده و با پایین آوردن قدرت سیستم ایمنی بدن، به بافتهای آن آسیب میرساند.

همچنین، لازم است بدانید که جو، هرگز نباید به عنوان “اولین ماده غذایی جامد” در وعدههای روزانه کودکان معرفی شود، زیرا اگر فرزند شما به گندم حساسیت داشته باشد، دلیل محکمی برای اجتناب از معرفی جو به برنامه غذایی او خواهد بود؛

ممکن است رابطه مستقیمی بین حساسیت بدن نوزاد به جو و آلرژی به مصرف گندم وجود داشته باشد.
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
#فرنی_زرده_تخم_مرغ
#هفت_ماهگی

مواد لازم:
ارد برنج دو قاشق چایخوری
نصف یک زرده تخم مرغ
نبات (زیر یکسال بهتر از نبات و شکر استفاده نشه )
اب مقدار لازم
طرز تهیه:

همه ی مواد رو با هم قاطی کردم و رو گاز گذاشتم و هم زدم مدت اماده شدن ده دقیقه
پ.ن: این فرنی برا بچه هایی ک زرده ی تخم مرغ رو به راحتی نمیخورن مناسب می باشد.

آشنایی با خواص تخم مرغ🐣🐣🐣 کولین:ویتامین ب که نقش مهمی در رشد و عملکرد مغز کودک و برای سلامت کلی بدن او نیز مورد نیاز است

اسید چرب امگا 3 (یکی از چربی های سالم) ک در شیر مادر نیز یافت می شود و بر رشد مغز کودک در  مراحل بعدی تاثیر دارد.

پروتئین:پروتئین موجود در تخم مرغ «کامل» است، به همین علت این ماده جزو بهترین رژیم غذایی بدون  گوشت قرار گرفته است.

فولات:نقش مهمی در تولید و نگهداری سلول های جدید کودک به عهده دارد.

ویتامین دی:تخم مرغ یکی از معدود منابع غذایی،  حاوی ویتامین دی است.

لوتین:آنتی اکسیدانی که از چشم در برابر آسیب های خورشیدی جلوگیری می کند و از آب مروارید و دیگر  بیماری های چشمی مرتبط با سن، جلوگیری می کند.

همچنین در بلند قند شدن کودک شما نقش بسزایی دارد.
مامان نفس مامان نفس ۷ ماهگی
‌ سلام دوستان گلم
روزتون زیبا

⏱بهترین زمان برای اولین کوتاهی موی کودکان
#موی_کودکان

💇‍♂هیچ فرقی نمی کند کی اولین بار موی کودک را کوتاه کنید زیرا مو بافت مرده است و تاثیری در سلامت ریشه مو ندارد. آیا میدانستیدکه نوزادان پس از تولد، دارای مویی هستند که داخل رحم رشد کرده است و به آن موی داخل رحمی یا لانوگو می گویند.
💇‍♀بعد از تولد و بعد از گذشت ۳ تا ۴ ماه موی لانوگو که مویی نازک و ظریف است می ریزد (چه والدین سر کودک را بتراشند چه نتراشند )و به جای آن مویی کرک مانند به نام ولوس رشد می کند(شاید ظاهر موها از نظر مادر خیلی متفاوت نباشد ولی ماهیت این موها با هم فرق دارند)به تدریج و با گذشت زمان موی ولوس در قسمت سر جای خود را به موهایی ضخیم تر به نام ترمینال می دهد اما در قسمت های دیگر بدن ولوس باقی می ماند. پس اصلاح و تراشیدن مو تاثیری در روند افزایش مو، ضخیم شدن مو، پرپشتی و جلوگیری از ریزش مو ندارد.

نظر شما چیه؟ موهای نی نی رو تراشیده یا نه ؟