۴ پاسخ

من دکترم گفت نخور مولتی رو چون بدتر لاغر میشدم ب خاطره تهوع و استفراغ.در عوض از ماه پنجو شش ب بعد شربت مولتی ک حاوی همه ویتامیناس رو برام تجویز کردن چون شربت کمتر اذیت میشی تا قرص

مولتی ویتامین بعد غذا بخور که حالت تهوع نگیری

منم همینطوریم میخام بجای مولتی ویتامین پودر لیدی میل بگیرم ببینم میتونم بخورم تو 7 ماه ازمایش دیابت گلم

بین هفته 24 تا 28 هست عزیزم. اگه میتونی پرینتال ک مولتی ویتامین خارجی هست بگیر یا قرص جوشان مولتی ویتامین