۱۳ پاسخ

سلام خوبین شماچیکارکردین طول سرویکستون بالارفته من ۱۸هفته۳۱بوددیگه نرفتم ببینم چه جوریه

احتمالا سونوی اول یا دوم اشتباه هست یکیش
چون طول سرویکس بیشتر نمیشه فقط با استراحت کمتر نمیشه .

استراحت کردی ک رفته بالا ؟

سلام سرویکس روبایدانجام داد چی هست

من هفته18 بارداریم ۳۲بود الان نمیدونم چنه ولی دکترم گفت زیر ۳۰ بده لازم نیس سرکلاژ بشی

یا سونوی اول شما اشتباه بوده یا سونوی دوم.
طول سرویکس اصلا بالا نمیره فقط با استراحت میتونه پایین تر نیاد.

واقعا یعنی افزایش یافته چجوری مال من تو هفته ی 18 بیست و نه بود شما چکار کردید افزایش یافت میشه منم راهنمایی کنید ممنون میشم بخدا اینقد ناراحتم43که عالی هستش

سلام چیکا ر کردین که رفت بالا

میشه راهنماییی کنید چطور رفت بالا منم تو ۱۹ هفته ۳۰ ام

ميشه بگين چكار كردين كه سرويكس تون رفت بالا؟

خوبه عالیه خداکنه برا منم رفته بلشه بالا مال منم تو هفته 17رفتم 30بود دوشنبه قراره دوباره برم سوند ببینم بالا رفته

نه احتیاج نیست زیر ۳۰رو سرکلاژ میکنن

بعدشم اگه لازم باشه خب دکترت بهت میگه دیگه