۹ پاسخ

منم اینجور میخوابم موقع جابه جا شدن نمیشینم فقط آروم جابه جا میشم چیزی هم نشده نی نیم حالشم خوبه

نترس بند ناف از سر جنین فاصله داره و بااین چیزا اتفاقی نمیفته پس راحت و اروم جا به جاشو ☺

ترست بی مورده عزیزم اروم جابجا میشی هیچ اشکالی نداره

منم اینجورم پهلو به پهلو پای راستم کلا میگیره چند دقیقه میرم رو کمر بهتر که شد باز میرم اون سمت دیگه ولی بیشتر وقتا یهو تند میرم و اصلا حواسم نیست که اروم برم

ن نترسید منم همینجورم بلند میشم یکم میشنم بعد اروم اونطرف میشم..

والا من توخواب پامیشم میشینم بعد میچرخم اونیکی طرف . ولی منم خوندم میگن لازم نیس بشینی و بچرخی همینکه اروم بچرخی چیزی نمیشه منم بخاطر همون نافش میترسم

عزیزم مشکلی نیست من برا بچه اولم همین بودم موقع جا ب جایی وقتی میخام بچرخم ی چند ثانیه ب پشت میخابیدم بعد برمیگشت ب اون طرف اروم مشکلی پیس نمیاد اگه اروم بچرخی عزیزم نگران نباش

متشکرم از پاسخ هاتون مامانای گل یکم خیالم راحت شد

سلام منم اینجوری هستم ولی نمیدونم چیکار باید کرد