۴ پاسخ

عزیزم غربالگری مرحله اول یه آزمایش خونه که آزمایشگاها انجام میدن با یه سونو که سونوگرافی انجام میدن خیلی هم مهمه حتما انجامش بده مال سلامت نی نی تازشم ضزبان قلبشو میشنوی😊

سلام، دونوع بررسی انجام میشه، یکی آزمایشگاهی هست و یکی رادیولوژیک، اولی تو آزمایشگاه هایی که تست غربالگری انجام میدن و دومی در مراکز سونوگرافی و رادیولوژی.
با کنار هم گذاشتن نتایج این دو، میزان خطر تولد نوزاد مبتلا به سه نوع نقص ژنتیکی محاسبه میشه.

اول یه سونو که میگن ان تی از سونوگرافی ویه ازمایش برا غربال که میری ازمایشگاه

سونوگرافی انجام میده