۴ پاسخ

عشقم همین دالی بازی کلی برای هوشش خوبه.الان تو این ماه باید با اسباب بازی های که صدا یا آهنگ دارن یعنی هیجانی هستن باهاش بازی کنی.و یه بشقاب بزار جلوش یه قاشق دسته خودت یه قاشق دست شما.هی بزنید تو بشقاب صدا بده اونم تشویق بشه بزنه بازی هوشه عزیزم

من با بچم که الان ۵ ماه و۲۰ روزشه توپ بازی میکنم بغلش میکنم و راه می رم طوری که بتونه توپ رو شوت کنه خیلی دوست داره

تو ایینه خودشا نشونش بدهید پایین صفحه قسمت ابزار ها بزنید هست چه بازی هایی انجام بدهید براش عزیزم

سلام به هر قسمت از اعضای بدنش دست بزن واونو بهش معرفی کن البته باشعر خیلی براش جذاب میشه