۱۳ پاسخ

بعضی بچه ها تا شش ماهگی هم ادامه داره براشون.قطره پدی لاکت بگیرین و با توجه به وزنش هر شب بهش بدین واقعا عالیه.دختر خود منم همینجوری بود و شب تا صبح فقط جیغ میزد ولی بردم دکتر و این قطره رو بهش داد و خدارو شکر خوب شد.

سلام فرق داره برا هر بچه ای. میگن چار ماه یا شش ماه یا یکسال.
مراعات کنید تغذیه تون رو. خدا کنه همه بچه ها راحت شن گناه دارن طفلی ها

کولیک تا دوسه ماهی خوب میشه ولی رفلاکس میگن تا بکسال

متاسفانه تاشش ماهگی دارن

دکتر به دخترم گفت فقط برای شیر خشک هست لبنیات نباید بخوری و رژیم غذایی داد

تاشش ماه هست ولی شاید توچهارماهگیش کمتر بشه پسرمنم همینطوره قطره پدی لاکت بهش بدین6قطره هرروز کمتر ميشه

اصولااز4ماه تا6ماهگی رفلاکس وکولیک ازبین میره

دختر من ۵ماه شد خوب شد

سلام عزیزم
من از دکتر پرسیدم گفت بستگی به بچه داره بعضی ها سه ماهگی بعضی ها چهار ماهگی. اما اینم گفت که از قدیم گفتند چهار ماه و ده روزش باید پر بشه. آروغ رو که سعی کن بعد از هر وعده شیر بگیری اما نهایتا تا چهار ماه و ده روزگی این کولیک از بین میره

کولیک پسر من تا 2ماهگی خوب شد ولی رفلاکسش هست هنوز بهتره من تو صفحم تجربمو گذاشتم برید بخونید

نوزادی که رفلاکس دارد.تاچندوقت بایدداروع استفادکند

کولیک معمولا تا ٤تا ۵ ماهی همراه بچه هست.نگران نباش میگذره

سلام از زمانی ک بهش کمکی بدین