۹ پاسخ

دقیقا روز ۴۳بعد از زایمان اولین تخمک آزاد میشه و بعد هم طبق رول قبل همون ۲۱روز یبار، ولی چون پریود نمیشیم زمان دقیقش معلوم نیست
قبل از روز ۴۳وم احتمال بارداری تقریبا صفره

هروقت باشه میگیره چون رحم امادگی داره

بعدزایمان کلا دیگه خطرناکه.تا زمانی ک خودشون بازبخوان.ولی بخاطربچه اول.دوسال.میتونن تست بزنن.یااگه تازگیا نزدیکی پرخطرداشتن قرص ارژانسی بخورن

تا چهلمش نباید نزدیکی داشته باشه

از بعد از زایمان حتی اگر پریود هم نشید باز احتمال بارداری زیاد هست بهتره اگه دیر نشده از قرص اورژانسی استفاده کنن.

سلام بعد از زایمان تا 40روز حداقل نباید نزدیکی داشت چون بالاخره لکه بینی و اینا هس بعدشم اگر شیر دهی مکرر داشته احتمال بارداری پایینه چون میزان هورمون اکسی توسین بالا هس زیاد جای نگرانی نیس ولی برا احتیاط بهتره قرص اورژانسی استفاده کنه

سلام گلم .زمان شیر دهی امکان بارداری خیلی بالاس .خواهرتون میتونه از قرض اورڗانسی استفاده کنه .

سلام نزدیکی پر خطر یعنی چطوری؟؟از دو طرف؟

سلام همیشه امکان بارداری هست حتی وقتی بچه شیر میدین و پریود نمیشین حتما جلوگیری داشته باشین