کسی بیدار نیست.پسرم نمیخوابه دل درد داره

۶ پاسخ

سلام یکم عرق نعنا با اب جوش رقیق کن با کمی نبات بده بهش.من از نوزاوی ب پسرم دادم.راضیم.همین الان بده

عزیزم من شکم دخترم رو با روغن زیتون همراه با کمرش ماساژ دادم
بعد براش یکم اویشن و نبات و عناب دم کردم
خورد الان الحمدالله اروم سده خوابید

منم دخترم کولیک داره از صبح ک بیدار شده تا الان همش تو بغلمه و دارم راه میزم و خودمم از کمردرد گریه میکنم دارم میمیرم

چطور متوجه شدی دل درد داره؟ گریه میکنه گریه هاش شدید؟

غیر خورنی ها مثل عرق نعنا .من برای ارام کردنش تکونش میدادم ..من گهواره ندادم ولی تو کریر تکونش میدم.تکون خ خوبه واسه دل درد

سلام منم بیدارم پسرم دل درد داره گریه همش ختنه هم شده دو روز پیش من دادم بغل باباش بهش گریمچر دادم ولی بازم تا میذارم زمین جیغش میره هوا