۸ پاسخ

عزیزم اگه بیشتر از یک ماهه نده بهش فقط یک ماه قابل استفاده هست

من جای شما باشم نمیدم ..هم به خاطر اینکه بیشتر از یک ماهه باز شده و هم اینکه اینقدر سریع با ی سرفه نباید دارو داد زیاد شیر بدیدو یکی دو قاشق دم کرده آویشن و هر چند ساعت بدید

سلام برای سرفه شربت ایورا مناسبه
سیتریزین برای ابریزش بینی هست.
در ضمن سسیتریزین فقط یک ماه قابل استفادست

سلام نه بهش ندین تا یکماه فقط قابل استفاده ست براش آویشن دم کنیدبدین تاج خروس هم خیلی خوبه

سیتریزین برای حساسیت و آبریزش بینی هستش، و اگه یک ماه پیش درش باز شده، قابل استفاده نیست.

سیتر که برا سرفه نیست
هرچیزی به بچه ها ندیدن خیلی حساس هست شربت سرما خوردگی کودکان بگیر

ببین اثر دارو بعد یکماه از بین میره وگرنه مشگلی ایجاد نمیکنه

سیتریزین برای آب ریزش بینی هس ...برای سرفه فکر نکنم مناسب باشع....بعدشم اگه تویخچال باشه تا ۲ماهم میشه استفاده کرد