۱۲ پاسخ

۳۱ بود یکهفته استراحت مطلق کردم ک ببینیم نیازب سرکلاژداره یا ن ک بعدیه هفته شد۲۷ فرداش عمل کردم

سلام خانوما آخرین سونوگرافی تو چند هفتگی باید بریم

سلام من طول سرویکسم تو ۱۸ هفته ۳۸ بوده خوبه اخه قرص ایزوپرین هم میخورم

ازمن ۲۵ بود وهفته ۱۴ سرکلاژ شدم

من بیست و یک بودم

واس من ۳۰ بود .و عمل شدمو ارجاع مطلق

۱۴هفته انجام دادم

برا من ۳۴ هس ۱۴ هفته .سرکلاژ باید بکنم دوقلو هس

سلام گلم واس من۲۹بود

ماله من ۲۹ بود .چون دوسال پیش زایمان زودرس داشتم واسه همین سرکلاژ شدم

من زندایم طول داهانه رحمش ۳۰بود

برای شما چقدره عزیزم من سونوی شکمی انجام دادم 31بود و گفتن لب مرزه به 30برسه باید سرکلاژ بشم البته گفتن واژینال انجام بدم که دقیقتره و من اجازه ندادم.شما واژینال انجام دادین یا نه چقدر بود