۴ پاسخ

زايمان دوم رو سزارين زايمان كرديد يا طبيعي؟؟؟؟؟؟

من از یک ماه شنیدم میگه ۳_۴سال کافیه و مشکلات بارداری اول اصولا تو بارداری دوم اتفاق نمیوفته دیگ نمیدونم 😄

منم دوس دارم طبیعی باشم ولی گفتن نمیشه دخترمم 5 سالش تموم شده

منم دوست داشتم این بچه را طبیعی بیارم ولی بهداشت گفت پنج سال لازمه نت میزند شش سال بهتره با دکتر مشورت کنی شاید یه سونو بده تا وضعیت محل پارگی را بررسی کند تا از محکم شدنش مطمئن بشن