سلام مامانا..نظرتون راجب شیرخشک اپتامیل چیه؟

۱۹ پاسخ

نزدیکترین شیر به شیره مادره و سبکتر و راحتر هضم میشه🙂

من ک دوماه ب دخترم دادم همش اسهال داشت ا

به نطز من که از ببلاک بهتره

به پسر من که اصلا نساخت بردم دکتر گفت ببلاک کم حساسیت ترین وسبک ترین شیر

شیر خوبیه من ۳ماه به پسرم دادم چرب پسر من روزی چندبار پی پی میکرد الان نان میدم بهش

سلام عالیه من الان۴ماهه بهش اپتامیل پپتی میدم ودکترگفت بهترین شیرخشکه

سلام من برای دخترم از شیر خشک آپتامیل استفاده میکنم خیلی ازش راضیم چون هم برای معده سبکه هم وزن گیریش خوبه وبچه دچار یبوست نمیشه از شش ماهگی به بعد هم باید آپتامیل 2 بهش بدم

خیلی عالیه مشابه شیر مادره ب اکثر بچه ها هم ساخته

عالیه، سیر سبک وخوبیه ، الکی بچه دو چاق نمیکنه

عالیه من استفاده میکنم و الحمدالله مشکلی نیست

من شنیدم آپتامین از شیر بز؟!🤔 ولی نمیدونم صحت داره یا نه

دکتر به من گفت نزدیکترین شیر به شیر مادره
عالیه.واسه پسر من که خیلی سبکه اصلا بالا نمیاره

خیلی خوبه من که میدم به بچم ساخت

عالیه من به دخترم میدم خیلی خوبه

سلام من به بچم دادم اسهال شد

دختر من ک میخورد دل درد و شکمش سفت کار میکرد خودش میخورد ها ولی من دیگه ندادم بهش

سلام من به دخترم۳ماهه میدم وزن دهی نداره ۷کیلوعه چندروزدیگه نه ماهه میشه

چند نوع هستن همشونم بدرد نبخوره سوپرامیل بدع

پسر من نخورد خیلی بد مزه بود مدام اسهال داشت