۸۶ پاسخ

من بیومیل پلاس میدم واقعا خوب قیمتشم 31 هزار است غلیظ چرب خوب راضیم یه علامت مفید بد لطفا ابجی

بیومیل پروتئینش نسبت ب نان وآپتامیل بیشتره
درضمن آپتامیل خیلی کف میکنه

والا تجربه من تو این ۴ماه میگه سرخود چیزی رو واسه بچه تجویز نکنم.به شما هم میگم قبل عوض کردن شیر خشک حتما بادکترش مشورت کن اخه بعضی از بچه ها به بعضی از شیر خشک ها واکنش نشون میدن

ببلاک استفاده کردم وزن نمیگیره باهاش

ببلاک خیلی غلیظه

آپتامیل سوپرامیل علی چرب از همه شیر ها این دوتا بهتر از هرکس بگی پرسیدم

شیر خسک سوپرامیل بگیرید خیلی چرب و غلیظ و خوشمزست

عزیزم همه شیرخشک ها رقیق ان...اگه میخای غلیظ باشه میزان شیرشو بیشتر کن مثلا تو۹۰سی سی اب بجای سه پیمانه۴تابریز...
اگه دقت کنی همه ی شیرخشک ها مثل هم هستن هیچ فرقی ندارن همه ی اون ویتامین ها وانزیم ها رودارن...تنها تفاوتشون تو باکتری های مفیدی هست که توهر شیرخشک داره...سوپرامیل شیرخشک خوبیه

سلام ،پیشنهاد من اینه بدون مشورت پزشک اینکار و نکنید،شیر خشک با توجه به کلسیم و ویتامینها و و وبا توجه به وزن و قد نوزاد انتخاب میشه و اینکار متخصص کودکان هستش،لطفا انتخاب شیر خشک نوزاد دلبندمون و جدی بگیریم،ممنون

سوپرامیل عالی و به شدت چرب

سوپرامیل .البته بستگی داره ببرش پیش یه

دکتر شاید هر شیر خشکی بهش نسازه

سلام من رفتم بهداشت برای زردیش گفت شیر خودت را بده تو هم شیر خودت را بده بهتره بچه هم چاغ میشه عزیزم 😘😘❤ تو رو خدا شیر خودت را بدی عزیزم لطفا🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿

ببلاك بهتره اپتاميل اسهال ميكنه

سلام شیر خشک اپتامیل عالی است من بچم میدهم چهار ماه است

ببلاک از همه غلیظ تره. دختر من ببلاک ای آر میخورد، انگار فرنی داشت میخورد. ببلاک ای آر مخصوص ریفلاکسی هاست

جانم اگه برای رفلکس و بالا آوردن می خوای ببلاک خوبه فقط دکتر ب پسرم همینو داد جانم

سلام من به ارسلان شیر خشک آمتامیل میدادم دکتر تایید کرد ولی چون یکم شن توی کلیه اش بود دکتر شیر خشک بیومیل پلاس رو معرفی کرد الان دوهفته است بهش میدم توجه کردم این شیر خشک نسبت به آپتامیل چرب تره چون بعد از شیر ح
خوردن شیشه چرب شده

من بیومیل پلاس میدم عالیه....برای وزن گیری ب نظره من بهترینه...

من بیومیل استفاده میکنم خوبه

آبتامیل دادم اما خوب نبود ببلاک عالیه منم ب پسرم اینو میدم

من ببلاک ای ار میدم ، غلیظ و ژلاتینی هس

من اپتامیل میدم خیلی راضی هستم.خیلی خوشمزه هست .

فقط و فقط ببلاک

سلام عزیزم من اپتامیل میدم

نان غلیظه بشدت ولی سنگینه بالامیاره سبک بده به بچه بهتره که گلم

گیگوز خوبه من میدم

نان از همه غلیظ تره بهش اونو بده

سلام عزیزم شیر خشک هیپ هم عالیه

سلام پری نانان.بیومیل پلاس.غلیظه.شیر خشک Haبرای بچه هایی ک حساسیت ب پروتین گاوی دارن.arبچه های رفلاکسی

سلام شیر حشک اپتامیل یبوست میاره، من از وقتی شیر خشک پسرمو عوض کردم ببلاک گرفتم هم دل دردش بهتر شده هم شکمش گار میکنه، وزن و قد پسرمم خوبه رو نمودارش

ببلاک خیلی بده نگیرررر. آپتامیل خیلی وزنگیریش خوبه نانم همینطور

نیدو اصل خیلی غلیظ

ببلاک غلیظه .....

نه زباد غلیظ نیستش بعدشم مزش خوب نیست من به پسرم میدادم

من ببلاک دادم وزن نگرفت سوپرامیل میدم الان خوبه بهش میسازپنیرم خوب میکنه....

شیر خشک اپتامیل خیلی سنگینه من دادم ب پسرم بیمارستانی شدحتما باپزشک مشورت کنین بعدبدید

ببلاک خیلی غلیظه و بد هم بیومیل

سلام عزیزانم خوبین من بچم شیرخشک نان ۱ میخوره الان ۵ ماهشه چند وقته تو سه روز مدفوع میکنه مدفوع سبز رنگ هستش چه دلیلی داره

سلام مامانا دخترم ۱ماه و نیمشه تا یک ماه اول ابتامیل بهش دادم روزی ۴ الی۵ بار پی پی میکرد بعدش شیرش و عوض کردم نان وقتی بهش دادم سه روز بعد پی پی کرد باز دوباره عوضش کردم ببلاک دادم اونم بعد ۳ الی ۴ روز پی پی کرد دیگه بهش ندادم و عوضش کردم ابتامیل بهش دادم ولی با اینکه از اول ابتامیل دادم و اسهالش میکرد الان بازم میدم ۴ روزه پی پی نکرده چکار کنم لطفا تجربه هاتون رو بگین

سلام دوستان دخترم یک هفته دیگه میرسه تو یازده ماه میشه شیر خشک رو عوض کنم نان دو میدم الان میبینم بچه میل بهش نداره،واین شیر خشک بوهم میده....قبل این شیرخشک ترویتال میدادم بهش سه ماه ترویتال بهش دادم بعدش نان دو دادم....میشه الان عوض کنم موردی برادهترم پیش نمیاد

سلام من ۴ماه و نیم دارم آپتامیل پپتی میدم به دخترم رفلاکس داره تا الان خوب میخورد ولی الان چند روزه دیگه لب نمیزنه بدش میاد شیر خودمم میخوره ولی کمه رفتم داروخانه بهم ببلاک آی ار داده یعنی ضرر داره بهش بدم

سوپرامیل محشره چرب و سنگینه و چاق کننده و مقوی

سلام من ببلاک ای ار استفاده میکنم غلیظ

عزیزم ببلاک ای آر یا هر شیرخشکی با پسوند ای آر بهش بده اگه رفلاکس داره منم بچه م اینطوری بود این شیر غلیظه مخصوص رفلاکسیا

سلام شیرخشک اپتتمیل علیط نیس ابکی خیلی بدمزه مزه بدی داره به تاخی میزنه اگ شیر خشک علیط میخوای بیومیل خ علیط

من بیومیل سوی میدادم برپایه پروتین سویاست و خیلی چربتره نسبت به بقیه ولی دختر من نمیخوردش نان میخوره ولی اینو نه

شیر اس ام ای خارجی

اپتامیل خوبه غلیظه قیمتم 34 تومن، فقط عجیب بد بو و بد مزه ست! من دو رو دادم، تا چند ماه سه رو هم میدادم، پسرم شدید اسهال اسیدی میشد ناحیه پوشکش میسوخت بردم دکتر گفت از شیرشه، عوض کر گفت شیر بدون لاکتوز بدم، خوب شد، منظورم دو خوبه ولی اپتامیل سه نه

ببلاک خیلی غلیظه

همینجوری از پیش خودت چیزی رو عوض نکن مگر اینکه دکتر بگه

نه غلیظ نیست و چربیش کمه و کف میکنه وزن هم نمیگیره نوزاد

شیرخشک‌نان خیلی خوبه،فیبر بالایی داره در نتیجه هضم و دفعشم برای بچه راحت تره

سمیلاک از همشون بیشتره

سلام برای وزن گیری پیشنهاد میکنم از شیر مایع اینفترینی استفاده کنی. من استفاده کردم راضی بودم

چرامیخوای غلیظ. باشه؟ بچه یبوست میشه خییییلی سخته. ولی درکل اپتامیل خوبه

شیر خشک ببلاک بگیر خیلی غلیظه البته من arگرفتم برای بچه های رفلاکسی.من اب رو بیشتر از شیر خشک میریزم انقدرم غلیظه روزی یکبار یا دوبار بهش میدم.قشنگ سیر نگهش میداره.

ببلاک آی آر خیلی غلیظ ومقویه

سلام بیومیل بده خوبه

توآپتامیل پپتی اش خوب بود دیگه الان گیرنمیاداگه میخواهی عوض کنی ببردکتراون عوض کنه

سلام هیچ وقت بیشترازاون مقداری که روی شیرخشک نوشته به شیربچه اضافه نکن چون یبوست میگیره واینکه سوپرامیل خیلی چربه من به پسرم میدادم ولی همش بالامیاوردبه خاطرچربی زیادش بود

اگه منظورت چرب تره که باید ببلاک یا نان بگیری

آپتامیل عالیه من به پسرم از اول آپتامیل دادم

دکتر باید بگه.سرخود عوض نکن

با دکتر مشورت کن سرخود عوص نکن

شیرخشک ببلاکARعالیه خیلی چربه

ببلاک ای آر عالیه

من ببلاک میدم خیلی هم راضیم

من ببلاک arمیدم

بیومیل عالیه من به پسرم میدم خوب چربم است

اپتامیل خیلی کف میکنه
بیومیل کف نمیکنه خوبم هست

ببلاک خیلی غلیظ هست

ببلاک از همون کارخانه اپتامیله ولی خیلیییی غلیظه

نه غلیظ نیست بچه من بعد یک ماه با خوردنش رفلاکس گرفت

سلام من به دخترم دکتر ببلاک ARمعرفی کرد خیلی غلیظ بود اگه میخوای انو بخر

نان خوبه بنظر من

شير خشك آپتاميل چند نوع داره بهتره از دكترش بپرسين چون هر شيرخشكي نبايد به بچه بدين دختر من با توجه به حساسيت به شير گاو دكتر بهش آپتاميل پپتي داد الان كه به غذا افتاده ميخوام عوض كنم ميگه ن صبر كن تا وقتش شد عوض ميكنيم ولي شير خشك غليظ خوب بخراهيد شير خشك بيوميل هست

چرا میخوای عوض کنی؟شیرخشکی بهش بده که بهش بسازه

ببلاک کامفورت خیلی چربوغلیظه میتونی امتحان کنی

آپتامیل اصلا غلیظ نیست

آپتامیل خیلی خوبه منم‌اول نان میدادم بعد عوض کردم آپتامیل چرب تر هست وزن گیریشم بهتره

چرا میخای عوض کنی؟ آپتامیل غلیظ هست ولی بعضی بچه ها حساسیت دارن بهش با دکترش هم مشورت کن عزیزم

شیر خشک ببلاک ARخیلی غلیظ هست دکتر به پسرم داد

Azizam giguz bedid.

نان بهترین شیر خشک به نظرم

من ببلاک AR استفاده میکنم هم غلیظه هم به بچم افتاده

سلام میگم شیر خشک آپتامیل پپتی جنیوررا تاکی باید به بچه داد?