۷ پاسخ

سلام احتمال داره پوره سیب زمینی و پوره هویج وکته ودم کرده نعنا خشک غذای آبکی مثل سوپ اش وچرب پرهیز کن آب بهش بده بدنش کم آب نشه اگه دل پیچه داره یه سیب درختی رنده کن بزار قهوهای بشه بعد بهش بده

دخترتون اگه شیرخشک میخوره بگید اسم شیرخشک اسهالشو بگم بهتون بدید بهش
یه قطره هست به اسم پدی لاکت بخاطر پروبیوتیک هایی که داخلش داره اگه اسهال باشه دلش جمع میشه اگه یبوست داشته باشه شکمش اروم میشه و مدفوع میکنه
به نظرم تو هر خونه ای پدی لاکت واجبه

اگه شدید هست ربطی ب دندون نداره بهتره حتما دکتر ببرید ... و پودر او.ار.اس طعم دار بهش بدید

اسهال دندون خفیفه. پودر کیدی لاکت از داروخونه بگیرید روزی ۲ تا ۳ ساشه بهش بدید. در کنار سیب زمینی تنوری با نعنا. کته ماست . دوغ . موز بدید.
میوه و آبمیوه و سوپ و آش وکره و روعن زیتون فعلا ندید.

سلام عزیزم این اتفاق الان برای دخترم افتاده از دندون بود مال دخترت یا نه

سلام گلم روز شما هم مبارک بله میتونه بخاطر دندونش باشه.به.سیب یا موز بده برا اسهال خیلی خوبه

برای دندون هست مگه اینک تب کنه...کته با ماست کیسه بده بهش،،یا پوره سیب زمینی خیلی خوبه و اگ دو الی سه روز خوب نشد دکتر لازمه عزیزمم